Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
1/3 φλ.τσαγιού χυμό λεμονιού 2 κιλά ώριμα σύκα 1 κιλό ζάχαρη 250γρ γλυκόζη Καθαρίστε και κόψτε τα σύκα στα τέσσερα. Βρέξτε τα με το χυμό και βάλτε τα σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια μαρμελάδα, με νόστιμα φρούτα της εποχής φτιάχνουμε σήμερα! Επειδή τις μαρμελάδες τις αγαπάμε πολύ στην οικογένειά μας, τις συμπεριλαμβάνω απαραιτήτως στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.gr'Oπου τι εστί brioche?Το τσουρέκι της ελληνικής,το οποίο κατ'εμέ,είναι πολύ ανώτερο της γαλλικής. Και τότε γιατί όχι τσουρέκι,κι εδώ; Ε,μα,ιεροσυλία, αυτό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια από τις πολύ ωραίες μαρμελάδες, είναι η μαρμελάδα πετροκέρασο. Έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε το πετροκέρασο γλυκό του κουταλιού. Δεν έχει τύχει να το βρω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1η παραδοσιακή συνταγή Υλικά 500 γρ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο 1 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι 2 αυγά 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια το μπράουνις 6 αυγά 250 γρ μαργαρίνη 200 γρ ζάχαρη άχνη 300 γρ κουβερτούρα 50 γρ κακάο 200-400 γρ αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο Για το παγωτό μπανάνα 3 αυγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 5 πορτοκάλια 3 νεράντζια 3 μανταρίνια 2 λεμόνια 2 κιλά ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας γλυκόζη 2 βανίλιες 1 ποτήρι νερό Εκτέλεση: Πλένετε με άφθονο νερό[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά για 1 λίτρο περίπου μαρμελάδα: 1 κιλό φράουλες 600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική χυμός 1/2 λεμονιού 1 κ.σ. γλυκόζη Εκτέλεση Πλένουμε, καθαρίζουμε τις φράουλες[...]
Πηγή: easykuzina.grCheesecake σοκολάτας, με σάλτσα από φρέσκες φράουλες. Η συνταγή έχει την δικιά μου πινελιά στην κρέμα σοκολάτας, και την ιδέα να το κάνω με σάλτσα από φρέσκες[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑκόμα μια υπέροχη τούρτα. Black Forest σε μοντέρνο... στιλ. Απλά δοκιμάστε την!! Υλικά: Για το παντεσπάνι: 120 γρμ. ασπράδι αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου 140[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΗ μοσχομυρωδάτη, πεντανόστιμη, και αφράτη πορτοκαλόπιτα, τώρα και σιροπιαστή. Μία πορτοκαλόπιτα αλλιώτικη... από τις άλλες. Είναι εύκολη, και γρήγορη. Φτιάξτε[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comComments are closed. Κάθε Χριστούγεννα φτιάχνω ένα Χριστουγεννιάτικο Κέικ, Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα αλλά αντί να φτιάχνω πάντα τα ίδια, μου αρέσει να[...]
Πηγή: kopiaste.infoπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com50γρ ζάχαρη125γρ γάλα12γρ γλυκόζη7γρ ζελατίνη φύλλα250γρ κρέμα γάλακτος1 κάψουλα βανίλιαΓλυκό του κουταλιού ότι γεύση θέλετε ή μαρμελάδα ή κουλί με φρούτα του[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΤο πρωινό είναι ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ένα καλό πρωινό θα μας «κρατήσει» και θα μας δώσει δυνάμεις για αρκετές ώρες. Στο δικό μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr