Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Καλημέρα σας! Καλή σας Κυριακή και καλή ξεκούραση να έχετε! Ας περάσουμε όμορφα και όπως επιθυμούμε τη σημερινή μέρα για να έχουμε δυνάμεις για την εβδομάδα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαθαρά Δευτέρα αύριο! Καλά Κούλουμα να έχουμε!!! Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε!!! Ελπίζω και ο καιρός να είναι σύμμαχος όλων όσων επιθυμούν να βγουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΑΡΩΝΥΧΙΔΕΣ - Βράζουμε 1 κιλό κάστανα και στο ζεστό νερό βυθίζουμε τα δάκτυλά μας και οι παρωνυχίδες πέφτουν. ΠΕΤΡΕΣ ΚΥΣΤΕΩΣ - Ωφελεί πολύ η βρασμένη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ φίλη Ευαγγελία Κ. που κατάγεται από το πανέμορφο νησί, μας έχει διασώσει μια πληθώρα συνταγών από τη λαϊκή ιατρική του τόπου της και μας μεταφέρει ότι :[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr1. Σπιτική κέτσαπ Κόβετε στα τέσσερα 500 γρ. ντομάτες και τις τοποθετείτε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 30 γρ. μαύρη ζάχαρη... ...1/3 κούπας ξύδι, μια σκελίδα[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΟ σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθαρά Δευτέρα αύριο! Καλά Κούλουμα να έχουμε!!! Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε!!! Ελπίζω και ο καιρός να είναι σύμμαχος όλων όσων επιθυμούν να βγουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr(Συνέχεια ανάρτησης, αλφαβητικά από το Π ως το Ω ) ΠΑΡΩΝΥΧΙΔΕΣ - Βράζουμε 1 κιλό κάστανα και στο ζεστό νερό βυθίζουμε τα δάκτυλά μας και οι παρωνυχίδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλημέρα σας! Καλή σας Κυριακή και καλή ξεκούραση να έχετε! Ας περάσουμε όμορφα και όπως επιθυμούμε τη σημερινή μέρα για να έχουμε δυνάμεις για την εβδομάδα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥπέροχη μυρωδάτη σπιτική μαρμελάδα. Με φυσικά υλικά, χωρίς χημικά συντηρητικά, και πρόσθετα. Σας την δίνω με τον τρόπο που την έφτιαξα εγώ, και βγήκε τέλεια,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΜελομακάρονα με ρεβυθάλευρο και βρώμη. Ναι, πολύ καλά διάβασες με ρεβυθάλευρο. Για να σε προλάβω, όχι δεν έχει γεύση από ρεβίθια, δεν μπορείς καν να το[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr