κολοκυθοκεφτεδες νηστισιμοι ακης | νηστισιμη κολοκυθοπιτα αλμυρη | κουνουπιδι κοκκινιστο ακης | πατισερι βεφα | σεφταλιες ψησιμο | μπαρες δημητριακων χειροποιητες | ντιπ γιαουρτιου για κρεατικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μοσχατο κασερι

Βρέθηκαν 109 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τούρτα μωσαϊκό σοκολάτας με ξηρούς καρπούς,[...]

υλικά : 120 γρ. μπισκότα βρώμης (σε καλά super market ) 120 γρ. καρύδια χοντροκομμένα 40 γρ. σοκολάτα υγείας χωρίς ζάχαρη Isostevia * 20 γρ. αμύγδαλα[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Δίπλες Καλαματιανές

Οι δίπλες είναι παραδοσιακό γλυκό εδώ στην Καλαμάτα. Τις φτιάχνουν πάντα σε γιορτές, αραβώνες, γάμους, βαφτήσια. Είναι πεντανόστιμες, αλλά έχουν τη διαδικασία[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ακούμια

1 κιλό αλεύρι 1 φλιτζ τσαγιού καλά βρασμένο ρύζι 2 φακελάκια μαγιά 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ ½ κρασοπότηρο ούζο ½ κρασοπότηρο πορτοκαλάδα ½ κρασοπότηρο λάδι[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Δίπλες Νο.04 (πολύ πετυχημένες!)

Τις έφτιαξα χτες, πέτυχαν και στις παραδίδω. Καλή επιτυχία εφόσον επιχειρήσετε κι εσείς να τις φτιάξετε. Υλικά:  10 αυγά ολόκληρα 2 Κ. σ. ξίδι 1 Κ. σ. ζάχαρη[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Δίπλες νηστήσιμες

Υλικά 1 ποτήρι του κρασιού λάδι 1 ποτήρι του κρασιού ούζο 2 ποτήρια του κρασιού χλιαρό νερό 1 κιλό αλεύρι Νο 1 Για το σιρόπι 1 κιλό μέλι 3[...]

Πηγή: greekcook.gr
Κέικ με Ξινόγαλα & Αποξηραμένα Φρούτα

Αυτό το κέικ είναι για τσιμπολόγημα, όπως ένα ζεστό φραντζολάκι που μόλις ξεφούρνισες. Το παίρνεις αγκαλιά -βοηθά και το σχήμα του- κι αρχίζεις να κόβεις[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Μπισκότα κανέλας με σταφίδες

Υλικά: Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές του γλυκού σόδα μαγειρικής 1 ½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ 3 κουταλιές του γλυκού κανέλα 1 κουταλιά του γλυκού[...]

Πηγή: sidagi.gr
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

O ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, (ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΛΟΚΜΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ LOKMA), ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ[...]

Πηγή: mageirisa.blogspot.gr
Γαλατόπιτα της μαμάς!

Κρέμα 2 λίτρα γάλα (για το ταψί της κουζίνας) 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 14 κουταλιές της σούπας αλεύρι Φλούδες απο ενα λεμονι 2 βανίλιες 2 γεμάτες κουταλιές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σκαλτσούνια νηστίσιμα

Νηστίσιμα σκαλτσουνάκια για την σαρακοστή. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 50 ml ελαιόλαδο 1 κουταλιά ξύδι 1 κουταλιά ούζο χυμο 1 πορτοκαλιού 1 κουταλάκι σόδα 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπισκότα αλμυρά κι αμυγδαλάτα

Θυμάμαι τη μητέρα μου να φτιάχνει τέτοια εποχή μπατόν σαλέ, αλμυρά μπισκοτάκια σε διάφορα σχήματα με τη ζύμη που χρησιμοποιούσε για τα σπιτικά μισοφέγγαρα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα Αγιάσου συνταγή από[...]

ΦΥΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 3 κιλά αλεύρι περίπου (περισσεύει λίγο που το χρησιμοποιούμε για το άνοιγμα των φύλλων) 1 κούπα τσαγιού λάδι 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τσουρέκι νηστίσιμο με γλυκάνισο

Πανεύκολο και μυρωδάτο και απολαυστικό… γιατί και οι νηστείες θέλουν τις απολαύσεις τους! JΥλικά: 1 κιλό αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις2 φακελάκια μαγιά[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Ταρτάκια με παρμεζάνα και βύσσινο γλυκό του[...]

Ο καιρός πέρασε γρήγορα... Η τελευταία μέρα του διαγωνισμού της Parmigiano Reggiano έφτασε! Τελικά κατάφερα να ετοιμάσω 5 συνταγές για να λάβω μέρος στον[...]

Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr
Χαλβάς ούζου ή χαλβάς κόλλας

Ο χαλβάς της κόλλας (ή κολλοχαλβάς, έστω κι αν ακούγεται λιγάκι...κάπως) είναι ένα γλυκό πολύ ωραίο και παραγνωρισμένο, λόγω ονόματος! Τι χρειαζόμαστε: 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πατραϊκή Μπουγάτσα

Η μπουγάτσα της Πελοποννήσου. Βρίσκεται στο βιβλίο "Αχαιών Γεύσεις" της Σοφίας Χριστοπούλου. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό αλεύρι 1 1/2 ποτήρι λάδι 1 1/2 ποτήρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy