Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 109 συνταγές
υλικά : 120 γρ. μπισκότα βρώμης (σε καλά super market ) 120 γρ. καρύδια χοντροκομμένα 40 γρ. σοκολάτα υγείας χωρίς ζάχαρη Isostevia * 20 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΟι δίπλες είναι παραδοσιακό γλυκό εδώ στην Καλαμάτα. Τις φτιάχνουν πάντα σε γιορτές, αραβώνες, γάμους, βαφτήσια. Είναι πεντανόστιμες, αλλά έχουν τη διαδικασία[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό αλεύρι 1 φλιτζ τσαγιού καλά βρασμένο ρύζι 2 φακελάκια μαγιά 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ ½ κρασοπότηρο ούζο ½ κρασοπότηρο πορτοκαλάδα ½ κρασοπότηρο λάδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤις έφτιαξα χτες, πέτυχαν και στις παραδίδω. Καλή επιτυχία εφόσον επιχειρήσετε κι εσείς να τις φτιάξετε. Υλικά: 10 αυγά ολόκληρα 2 Κ. σ. ξίδι 1 Κ. σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 ποτήρι του κρασιού λάδι 1 ποτήρι του κρασιού ούζο 2 ποτήρια του κρασιού χλιαρό νερό 1 κιλό αλεύρι Νο 1 Για το σιρόπι 1 κιλό μέλι 3[...]
Πηγή: greekcook.grΑυτό το κέικ είναι για τσιμπολόγημα, όπως ένα ζεστό φραντζολάκι που μόλις ξεφούρνισες. Το παίρνεις αγκαλιά -βοηθά και το σχήμα του- κι αρχίζεις να κόβεις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές του γλυκού σόδα μαγειρικής 1 ½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ 3 κουταλιές του γλυκού κανέλα 1 κουταλιά του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grO ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, (ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΛΟΚΜΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ LOKMA), ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΚρέμα 2 λίτρα γάλα (για το ταψί της κουζίνας) 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 14 κουταλιές της σούπας αλεύρι Φλούδες απο ενα λεμονι 2 βανίλιες 2 γεμάτες κουταλιές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΝηστίσιμα σκαλτσουνάκια για την σαρακοστή. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 50 ml ελαιόλαδο 1 κουταλιά ξύδι 1 κουταλιά ούζο χυμο 1 πορτοκαλιού 1 κουταλάκι σόδα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘυμάμαι τη μητέρα μου να φτιάχνει τέτοια εποχή μπατόν σαλέ, αλμυρά μπισκοτάκια σε διάφορα σχήματα με τη ζύμη που χρησιμοποιούσε για τα σπιτικά μισοφέγγαρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΦΥΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 3 κιλά αλεύρι περίπου (περισσεύει λίγο που το χρησιμοποιούμε για το άνοιγμα των φύλλων) 1 κούπα τσαγιού λάδι 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολο και μυρωδάτο και απολαυστικό… γιατί και οι νηστείες θέλουν τις απολαύσεις τους! JΥλικά: 1 κιλό αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις2 φακελάκια μαγιά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ καιρός πέρασε γρήγορα... Η τελευταία μέρα του διαγωνισμού της Parmigiano Reggiano έφτασε! Τελικά κατάφερα να ετοιμάσω 5 συνταγές για να λάβω μέρος στον[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΟ χαλβάς της κόλλας (ή κολλοχαλβάς, έστω κι αν ακούγεται λιγάκι...κάπως) είναι ένα γλυκό πολύ ωραίο και παραγνωρισμένο, λόγω ονόματος! Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μπουγάτσα της Πελοποννήσου. Βρίσκεται στο βιβλίο "Αχαιών Γεύσεις" της Σοφίας Χριστοπούλου. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό αλεύρι 1 1/2 ποτήρι λάδι 1 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr