Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Πριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑν και σχετικά πρόσφατα είχα δώσει συνταγή σταφιδόπιτας , επέλεξα να ξαναδώσω σήμερα άλλη μια συνταγή γιατί όπως σας έλεγα, εγώ την προτιμώ με αλεσμένες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι η εποχή τους! Από τον Οκτώβρη και μετά , όλο το χειμώνα τα κυδώνια είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα της κουζίνας μας. Σε πολλούς δεν αρέσουν ωμά επειδή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ανάρτηση αυτή μου βγήκε λίγο πιο μεγάλη από ότι υπολόγιζα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Τα σπαράγγια κι εγώ δεν είχαμε καμμιά σχέση, όπως επίσης και ο γιος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν πιστεύω να ξεχάσατε το παιχνίδι που τόσο ωραία διοργάνωσε η thalassomov Εγώ λοιπόν είχα την εξαιρετική τύχη να πρέπει να μαγειρέψω από πολύ αγαπημένο μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ διαδικτυακός μας φίλος Nikos Dimopoulos του Greek Taste , μας έστειλε μήνυμα με συνταγή για την δική του Πίττα του Βοσκού. Τον ευχαριστούμε πολύ και του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια τις κρέπες 30 γρ. βούτυρο 2 αυγά 260 γρ. γάλα 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 πρέζες αλάτι 1 κ.γ. σπορέλαιο για κάθε κρέπα Για τη γέμιση 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grΕίναι ένα ωραίο πιάτο και για κύριο φαγητό και για μπουφέ με μια κρύα μπύρα. Μια καλή ιδέα για να τρώνε τα παιδιά λαχανικά. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο αγαπημένο λαχανικό του πασίγνωστου λαγού, είναι και το δικό μου αγαπημένο λαχανικό (μαζί με την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης). Μπορώ να το βάλω σχεδόν παντού,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο παστέλ εiναι ενα πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό στην Βραζιλία όπως για μας είναι η τυρόπιτα. Είναι ένα είδος τηγανιτής πιτας αν και υπάρχουν συνταγές[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜια βδομάδα άδεια από τη δουλειά. Θα προλάβουμενα κάνουμε τις δουλειές μας; Θα προλάβουμε να πάρει πάσο; Να βγάλει κάρτα απεριορίστων διαδρομών; Να αγοράσουμε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (Για το λαχμαντσούν): 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γραμ. κιμά χοιρινό 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για[...]
Πηγή: greekcook.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr