Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΤΣΑΪ ΜΑΤΣΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ ♦♦ GELATO AL THE MATCHA E CIOCCOLATO BIANCO, AROMATIZZATO AL CARDAMOMO, ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ♦♦ GELATO AL CIOCCOLATO E BERGAMOTTO, ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ // GELATO AL CIOCCOLATO, ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ♦♦ GELATO AL CIOCCOLATO
ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν είστε τύποι που σας αρέσει να σερφάρετε σε ξένα sites συνταγών (σαν εμένα), ή διαβάζετε ξένα βιβλία με συνταγές (σαν εμένα), θα έχετε ίσως παρατηρήσει στις[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: 2 κούπες ή 500 ml κρύο νερ ό 2 - 4 κ.σ. ζάχα ρη ζαχαροκάλαμου (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε) 2 κούπες ή 200 γρ. κατεψυγμένα φρούτα του δάσους 100 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για περίπου 3,8 λίτρα τσάι : 4 λίτ ρα νερό (προτιμήστε φιλτραρισμένο) 8 ξυλάκια κανέλας Κευλάνης (αποφύγετε την κασσία) 30 ή 1 κ.σ. μικρές κάψουλες[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πανδεσία γεύσεων σε ένα κέικ που συνδυάζει μπανάνα και μαύρη σοκολάτα. Ελαφρύ και εύκολο. Χωρίς γαλακτοκομικά. Τι χρειαζόμαστε: 225 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για την βάση: 1 κούπα καρύδια 1/2 κούπα τριμμένη καρύδα 1/4 κούπας ωμά αμύγδαλα 15 μαλακοί χουρμάδες χωρίς κουκούτσι ή 1 κούπα αλευρωμένα κομματάκια[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Υγρα, απολυτα σοκολατενια μπραουνις με καρυδια, και ενα υλικο-επληξη, το μασκαρπονε ... Υλικα : 150 gr κουβερτουρα 50%, 3[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Δεν μπορώ να πω ότι τρελλαίνομαι γιά το παγωτό, αλλά το φετεινό καλοκαίρι, όπως και πριν 4 χρόνια, έχω φτιάξει ήδη πολύ παγωτό! Ισως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 250 γρ. φυτική μαργαρίνη λιωμένη 250 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1/2 κ.γ. ορυκτό ροζ άλας 4 κ.σ. ή 20 γρ. κακάο 200 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: ¼ κούπας στιγμιαίες νιφάδες βρώμης ¼ κούπας λυκόμουρα goji ¼ κούπας πεκάν ή καρύδια ή αποφλοιωμένους σπόρους κάνναβης 1 κ.σ. ανακάρδια[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 200 γρ. ξερά αμύγδαλα 150 γρ. ζάχαρη 200 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια Παρασκευή: Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και όταν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜια απολαυστικότατη συνταγή για την πιο εύκολη μους σοκολάτας που θα λατρέψουν τα παιδιά σας. Φτιάχνεται σε 15 μόλις λεπτά και καταναλώνεται αμέσως ή και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 250 γρ. ταχίνι (ανακατέψτε το καλά πριν το χρησιμοποιήσετε) 400 ml νερό ή χυμό πορτοκαλιού ή φυτικό γάλα 50 ml λικέρ εσπεριδοειδών ή ποτό της αρεσκείας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grMuffins κανέλας με χουρμάδες που η γεύση και το άρωμά τους θυμίζουν ρολάκια κανέλας, αλλά είναι ακόμα πιο νόστιμα. Σας τράβηξα την προσοχή; Αν σας έλεγα πως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για τη βάση: 260 g αλεύρι 340 g ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 75 g σκόνη κακάο κοσκινισμένο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι 240 ml νερό 240 ml ηλιέλαιο ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 500 ml (2 κούπες) νερό 150 g ζάχαρη καρύδας (Coconut palm sugar) ή ζαχαροκάλαμου 3 κ.γ. αγάρ-αγάρ σε σκόνη 1 φύλλο Pandan δεμένο σε κόμπο ή λουίζα 300[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 200 ml ηλίελαιον ή καλαμποκέλαιον ή φυτική μαργαρίνη 200 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 2 κούπες ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 400 ml γάλα καρύδας (1 κονσέρβα) 600 ml νερό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Αυτη ειναι η αγαπημενη μου μαρμελαδα, που την φτιαχνω με φρουτα, που τωρα ειναι η εποχη τους, μελι και αμυγδαλα. Εκτος ομως απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr