κεικ πορτοκαλι ακης | ρυζοπιτα Καρδιτσας | παστιτσιο τεμπελας | κρθαρακι με μανιταρια νηστισιμα | νηστισιμα μαφινς | συνταγες για παστο μπακαλιαρο | πλευρωτους νηστισιμα | μακαρονοπιτα της τεμπελας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μεντα κανελα ρεβυθια θυμαρι

Βρέθηκαν 60 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Οι τέλειες «δίπλες» της μαμάς της Μαρίας

4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι, για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών (κατά προτίμηση βιολογικών) 100 ml φρέσκο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Cupcakes με επικάλυψη τυριού

250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 100 γρ. αμύγδαλα, αλεσμένα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μους φράουλας με σαμπλέ μπρετόν

Για το σαμπλέ μπρετόν 100 γρ. ζάχαρη 110 γρ. βούτυρο αλατισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να έχει μαλακώσει, κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 κρόκοι αυγών,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Crumble με μπανάνες

4 μέτριες ώριμες μπανάνες ή 3 μεγάλες 1/2 φλιτζ. τσαγιού χυμός λεμονιού 2 κουτ. σούπας ζάχαρη, κατά προτίμηση καστανή 6 μπισκότα τύπου Digestive 2 κουτ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Chocolate martini

50 ml λικέρ crème de cacao, το σκούρο 60 ml βότκα Διαδικασία Γεμίζουμε με μεγάλα παγάκια ένα σέικερ, προσθέτουμε τα ποτά και χτυπάμε δυνατά και γρήγορα.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Capricciosa (Καπριτσιόζα)

400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρολό από σοκολατένια μαρέγκα

150 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 5 αυγά μεσαίου μεγέθους) 300 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 30 γρ. κακάο 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά, χτυπημένη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Whoopies γεμιστά με σοκολάτα

Για τα κεϊκομπισκότα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο σε μικρούς κύβους 90[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπαβαρουάζ σοκολάτας

Για την κρεμ ανγκλέζ 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 1 κλωναράκι βανίλιας Για την μπαβαρουάζ η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαρμελάδα πεπόνι αχλάδι

Για την 1η μέρα 1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα 1 κιλό πεπόνι, καθαρισμένο 1.200 γρ. ζάχαρη 2 λεμόνια, το χυμό τους Για την 2η μέρα 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τέλεια τάρτα με κανταΐφι, πράσα και δαμάσκηνα

250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρέμα τόνου

100 γρ. τόνος σε νερό 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 130 γρ. έτοιμη πάστα ελιάς χυμός από 1/2 λεμόνι Διαδικασία Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ ή στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τούρτα με γκοφρέτες 3Bit

9 γκοφρέτες 3Bit 300 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35 - 36% λιπαρά Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε την[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τάρτα με καραμελωμένα αχλάδια

150 γρ. μέλι 3 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φύλλο σφολιάτας Για το σερβίρισμα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι ή άγλυκη σαντιγί (δηλαδή κρέμα γάλακτος[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαρλότ με κρέμα μασκαρπόνε και ροδάκινα

300 γρ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα από κουκούτσια και φλούδες και πολτοποιημένα (θα πρέπει η πούλπα να ζυγίζει 200 γρ.) + 500 γρ. επιπλέον, για το γαρνίρισμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φοντάν σοκολάτας

260 γρ. κουβερτούρα 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη άχνη 2 ολόκληρα αυγά (κατά προτίμηση[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπισκότα αμυγδάλου γεμιστά με μαρμελάδα βερύκοκο

250 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο αυγού 15 ml κονιάκ 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 1 λεμόνι 100 γρ. αμύγδαλα 370 γρ. αλεύρι μαρμέλαδα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Shrikhand - Ινδικό επιδόρπιο γιαουρτιού

4 - 5 ίνες σαφράν 3 κάψουλες καρδάμωμου (κακουλέ) 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 40 γρ. ζάχαρη λίγα αμύγδαλα φιλέ για το γαρνίρισμα Διαδικασία Απλώνουμε τα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μους λεμόνι

3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 120 γρ. ζάχαρη 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά 300 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαλακά μπισκότα σοκολάτας

50 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μηλόπιτα με αμύγδαλα και τζίντζερ

Για τα καραμελωμένα μήλα 3 μήλα (κατά προτίμηση στάρκιν) 30 γρ. βούτυρο αγελάδος 50 γρ. ζάχαρη καστανή ανοιχτή, κρυσταλλική 1/4 κουτ. γλυκού γαρίφαλο, σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πολίτικη βασιλόπιτα

100 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε κύβους 50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. νερό 40 γρ. μαγιά νωπή ή 16 γρ. ξερή (2 φακελάκια) 3[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρύο τσιζκέικ με μαρμελάδα φράουλας

Για τη βάση 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή Μιράντα 120 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο Για την κρέμα 600 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 60 γρ. ζάχαρη άχνη 200[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσουρέκι πολίτικο βήµα-βήµα

40 γρ. νωπή µαγιά 190 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες + 40 γρ. επιπλέον, χλιαρό 2 αυγά, κατά προτίµηση βιολογικά + 1 επιπλέον, για επάλειψη 125 γρ. βούτυρο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Cheesecake ψητό με λεμόνι

Για τη βάση 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο στο μπρίκι ξύσμα από 1/2 λεμόνι (ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό) Για τη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μωσαϊκό με κουραμπιέδες

4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 500 γρ. βούτυρο αγελάδος (σε θερμοκρασία δωματίου) 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κακάο 100 γρ. κονιάκ 500 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γαλακτομπούρεκο με κομμάτια σοκολάτας και[...]

Για την κρέμα 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά 6 κρόκοι αυγών 80 γρ. κορν φλάουρ[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Νηστήσιμη σοκολατόπιτα με αχλάδια

150 γρ. ταχίνι 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. μαύρο ρούμι ή κονιάκ 50 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γιαουρτοποτό (smoothie) με μαρμελάδα βερίκοκο

150 γιαούρτι αγελαδινό, της αρεσκείας μας 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα βερίκοκο (με ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ό,τι μας αρέσει) 1/8 (στη μύτη) κουτ. γλυκού σκόνη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπράουνις με μερέντα

170 γρ. βούτυρο αγελάδος 120 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 150 γρ. έτοιμο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας τύπου μερέντα 100 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζεστή σοκολάτα γάλακτος

480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55%[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy