Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
2 γάλα εβαπορέ 2 κουτιά ερμολ 1/2 κιλό άχνη Βάζουμε τα ερμολ και τα γάλατα στην κατάψυξη για 20 -30 λεπτά. Χτυπάμε τα γάλατα για 5 λεπτά να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΧτυπάμε 2 αυγά με 1,5 φλυτζάνι ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε και χτυπάμε 1 βιτάμ, που έχουμε προηγουμένως μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου και 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑναμιγνύουμε σ' ένα μπωλ 1,5 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη, 1/4 του φλυτζανιού κακάο σε σκόνη ή κακάο ρόφημα (μειώνουμε λίγο την ζάχαρη στην δεύτερη περίπτωση), 1/2[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΛυώνετε μια κουβερτούρα με λίγο βούτυρο μέσα σ' ένα μεταλλικό μπωλ, που έχετε τοποθετήσει πάνω σ' ένα κατσαρολάκι με νερό, που βράζει. Μόλις λυώσει η[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΨιλοκόβουμε στο multi 1,5 φλυτζάνι ανάλατους, καβουρδισμένους (κατά προτίμηση) ξηρούς καρπούς. Στην συνέχεια τρίβουμε στο multi πάλι, μπισκότα digestive να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά: 1 ποτήρι λάδι, 1 και 1/2 ποτήρι γάλα, 2 αυγά, 1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη, 2 βανίλιες σε σκόνη ή ότι άλλο άρωμα/γεύση μας αρέσει και αλεύρι, περίπου 500[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤα Brigadeiros είναι παραδοσιακά, Βραζιλιάνικα σοκολατένια τρουφάκια, πολύ εύκολα στην προετοιμασία τους και πολύ (πάρα πολύ) γευστικά. Χρειαζόμαστε: 70 γρ.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια αρχή να δούμε για που προορίζεται το sponge cake. Η διαφορά του με τα κλασσικά κέικ είναι ότι δεν φουσκώνει πάρα πολύ και όταν φουσκώσει, το κάνει[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΨιλοκόβουμε στο multi 1,5 φλυτζάνι ανάλατους, καβουρδισμένους (κατά προτίμηση) ξηρούς καρπούς. Στην συνέχεια τρίβουμε στο multi πάλι, μπισκότα digestive να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟι μέρες των σχολικών διακοπών για τα Χριστούγεννα, είναι μια καλή ευκαιρία, να διασκεδάσουμε, μαγειρεύοντας και φτιάχνοντας γλυκά, με τα παιδιά, για τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 300 γρ.κουβερτούρα, 100 γρ. ζάχαρη, 6 αυγά, 40 γρ. αλεύρι, 40 γρ.ΒΙΤΑΜ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το ΒΙΤΑΜ. Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr2 γάλα εβαπορέ 2 κουτιά ερμολ 1/2 κιλό άχνη Βάζουμε τα ερμολ και τα γάλατα στην κατάψυξη για 20 -30 λεπτά. Χτυπάμε τα γάλατα για 5 λεπτά να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 300 γρ.κουβερτούρα, 100 γρ. ζάχαρη, 6 αυγά, 40 γρ. αλεύρι, 40 γρ.ΒΙΤΑΜ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το ΒΙΤΑΜ. Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά για το παγωτό (4-6 άτομα): 1 λίτρο γάλα, 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, 400 γραμ. λευκή σοκολάτα, 8 κρόκοι αυγού, 2/3 του φλιτζανιού ζάχαρη, 1 φυσική βανίλια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΕύκολο όσο ένα ... φραπέ! Κτυπάμε στον αναδευτήρα του φραπέ 2/3 του φλυτζανιού κρέμα γάλακτος, αρκετά παγωμένη, μέχρι να σφίξει (περίπου 1 λεπτό). Αναμιγνύουμε[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠοιός είπε ότι τα μελομακάρονα είναι δύσκολα; Αρχίζουμε πρώτα με το σιρόπι. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα 2.5 φλυτζάνια νερό, 2.5 φλυτζάνια ζάχαρη, 1-2[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΜια ακόμη πανεύκολη εκδοχή της αγαπημένης πανακότας, αυτή τη φορά με καφέ και νουτέλα. Υλικά για 4-6 άτομα 200 γρ, κρέμα γάλακτος 200 γρ γάλα 100 γρ ζαχαρούχο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ βασική συνταγή χρειάζεται ίση ποσότητα νερό και αλεύρι. Βασικό: Αφήστε το λίγα λεπτά, πριν το χρησιμοποιήσετε. Δοκιμάστε τις παραλαγές για να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr