Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 94 συνταγές
Αυτό είναι το νέο αγαπημένο μου κέικ. Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να χαίρεται ένας άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι τέτοιο; Ναι, εντάξει, το καταλαβαίνω, είστε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν ο τίτλος μιας συνταγής που σου έγραψε κάποιος σε ένα τετράδιο είναι "κρέμα σοκολάτας για τούρτες, τάρτες ή λοιπές γουρουνιές", σε προδιαθέτει ανάλογα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι επισήμως πια στο δεύτερο μισό του Μάρτη, αυτού του ατελείωτου μήνα, με τις ατελείωτες εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, και τα ατελείωτα νεύρα που αυτές[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, αυτός είναι τρόπος να ξεκινάει μία εβδομάδα. Είναι ηλιόλουστη; Το κίτρινο του ήλιου πηγαίνει σετ με το κίτρινο του λεμονιού. Είναι συννεφιασμένη, ή ακόμα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν ξεκίνησα να "στήνω" στο μυαλό μου αυτό το blog, είχα αποφασίσει ότι δεν θα είναι "μαμαδοblog", μόνο και μόνο επειδή το ξεκινούσα λίγο καιρό αφού έγινα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτά τα μπισκότα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (ούτε καν με την πρώτη μπουκιά). Από τη στιγμή που τα είδα στη σελίδα 53 του βιβλίου της Αθηνάς Πάνου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜε τον Οκτώβρη να έχει μπει για τα καλά, με τον καιρό να έχει γίνει άκρως φθινοπωρινός (και το σπίτι να θυμίζει καθαριστήριο από τις στοίβες των ρούχων που[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grTres leche , όπως λέμε «τρία γάλατα». Κι αυτό, γιατί το διαφορετικό αυτό γλυκάκι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάλαφρο, μπορώ να πω αέρινο κέικ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΞεκινάω να γράφω αυτή την ανάρτηση και σκέφτομαι: "να γράψω ότι είναι η αγαπημένη μου γεύση στα γλυκά, μετά τη σοκολάτα". Το σβήνω. Γιατί μπορεί να είναι η[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔεύτερο κέικ στο καπάκι; Ω ναι... Δεν είχα σκοπό, αλλά μόλις το δοκίμασα, ήξερα ότι αυτή τη συνταγή δεν μπορώ να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Ούτε και να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔύσκολο σαββατοκύριακο, εύκολο γλυκάκι. Πάντα το να φτιάξω ένα κέικ μου φαινόταν φάρμακο για πολλά πράγματα. Έχεις νεύρα; Κλείσου στην κουζίνα, φτιάξε ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚι άλλο παγωτάκι…. Τελείως διαφορετικό. Ούτε παγωτομηχανές, ούτε εξεζητημένες γεύσεις, ούτε τίποτα. Δεν είχα σκοπό να σας το δείξω, αλλά να… κάτι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕ, ναι, παραλίγο να βγει η σεζόν και να μην έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση με μαρμελάδα.... Είναι ποτέ δυνατόν; Όχι βέβαια... Μαρμελάδα σύκο λοιπόν. Πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης είναι όμορφος μήνας. Από τους πιο όμορφους. Ο καιρός κρατάει ακόμα και μας επιτρέπει μικρά διαλείμματα μακριά από την πόλη, στη θάλασσα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ή μάλλον, όχι καλή, υπέροχη εβδομάδα, ηλιόλουστη και λαμπερή! Πώς αλλάζει όμως η διάθεσή μας όταν φτιάχνει ο καιρός...... Μια βόλτα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝα' μαστε λοιπόν πάλι εδώ, κανονικά πια, με τις συνταγές, με τις φωτογραφίες, τις φλυαρίες (μου) και με πολύ πολύ όρεξη για νέες δημιουργίες. Στη σύντομη (?)[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧρόνια πολλά!!! Σήμερα θα είμαι σύντομη, γιατί η μέρα δε θέλει φλυαρίες και μακροσκελείς συνταγές και αναρτήσεις. Σήμερα απευθύνομαι σε σένα που, όπως κι εγώ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε και στη Μεγάλη Εβδομάδα...... Μου αρέσουν αυτές οι μέρες. Έχουν κάτι το ξεχωριστό. Αρκεί να σε αφήνει και η καθημερινότητα να τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, γεια σας.... Να' μαι κι εγώ... Είπα να μπω λίγο στο παρατημένο blogοσπιτάκι μου να ξαραχνιάσω... Πόσο ακόμα να μπαίνει κανείς και να βλέπει αυτές τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΟκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται. Ό,τι άλλο κι αν προσπαθώ να σκεφτώ για να γράψω δεν έχει νόημα. Εδώ θα καταλήξω πάλι. Οκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΒγήκανε λοιπόν και πάλι οι ξύλινες κουτάλες, η μεγάλη κατσαρόλα (η μαρμίτα αν θέλετε), το μεγάλο χωνί. Ήρθε και η μανούλα και βάλαμε ποδιές. Αποστειρώθηκαν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω, λέω και ξελέω.... Είπα όχι άλλο γλυκό σύντομα, και πάλι γλυκό έκανα. Αλλά. Υπάρχει αλλά (όχι που δεν θα υπήρχε...). Το γλυκό αυτό έπρεπε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλή Χρονιά! Ήρθε το 2014, και ελπίζω σιγά-σιγά να φέρει σε όλους όσα καλά επιθυμούν, κι ακόμα περισσότερα! Προσωπικά θα ήθελα να είναι μια ήρεμη χρονιά, κι αν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο σαββατοκύριακο έφτιαξα ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά. Την πρώτη φορά που δοκίμασα πάστα φλώρα στη ζωή μου τη θυμάμαι σαν τώρα, κι ας έχουν περάσει χιλιάδες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι πάει και το 2013…. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν ήταν καλός αυτός ο χρόνος μαζί μου. Ξέρω ότι για πολύ κόσμο ήταν μια όχι και τόσο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grChristmas mode: on. Εντάξει, μπορεί ο καιρός να μην ταιριάζει απόλυτα, αλλά και ποιος του δίνει σημασία; Φέτος νομίζω ότι το βλέπω πιο έντονα από κάθε άλλη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει στη μελέτη. Σκέφτομαι, ψάχνω, καταγράφω. Τι; Υλικά και συνταγές, συνταγές και υλικά.... Και μετά δοκιμάζω. Τι κρατάμε και τι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ ώρα άλλαξε, ο Μάρτιος φεύγει και τα μανάβικα και οι λαϊκές αγορές έχουνε γεμίσει φράουλες. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ αυτό πάντως το λέω άνοιξη! Μπορεί ο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣτο ψυγείο μου τον τελευταίο χρόνο πηγαινοέρχεται πολύ γάλα. Το βλαστάρι μου, βλέπετε, πίνει κατα μέσο όρο ένα λίτρο γάλα την ημέρα, πολλές φορές δε, το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια το συγκεκριμένο γλυκό/πρωινό, είχα σκοπό να γράψω τελείως διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, πώς είναι δυνατόν μια Θεσσαλονικιά να τολμά να παρουσιάσει[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr(Ακολουθεί ανάρτηση της κατηγορίας "κουκουβά") Ήρθε λοιπόν η ώρα που μπορώ κι εγώ περήφανα να πω ότι αυτά είναι τα πρώτα μπισκότα που έφτιαξα με το γιο μου! Ω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕίναι τώρα πόσες μέρες που βρέχει ασταμάτητα στη Θεσσαλονίκη. Πόσες άραγε; 4; 5; Μπορεί και παραπάνω, έχω χάσει το μέτρημα... Έχουμε σαπίσει. Στην κυριολεξία.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι να περάσατε όλοι καλά και να φάγατε καλύτερα! Εμείς πάντως τα καταφέραμε και τα δύο, όσο κι αν ο καιρός προσπάθησε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε στην τέταρτη και τελευταία ανάρτηση του project "Boys can cook". Να την πω την αλήθεια. Στενοχωριέμαι. Αλλά χαίρομαι πολύ που σήμερα έχω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝομίζω ότι με την προηγούμενή μου ανάρτηση, τη μαρμελάδα σύκο "έκλεισε" κατά κάποιο τρόπο ο κύκλος με τις καλοκαιρινές συνταγές, και ανοίγει ένας άλλος, με πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι τώρα αυτό τι είναι; Μην είναι μαρμελάδα; Μην είναι πελτές; Τινατό (μετ. τι είναι αυτό;), που λέει και ο Γιώργος. Συνέχεια όμως. Συνέχεια. Όλη την ημέρα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr