φαλαφελ αυθεντικη συνταγη | λικερ πορτοκαλι με κρασι | πως να φτιαξω παεγια | χοιρινο στιφαδο αργυρω | πιτα με μυζηθρα | γλυκο με γιαουρτι και ζελε ανανα | πως να φτιαξω νηστισιμο κεικ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις ηλιοσπορο τορτιγες ποπ κορν

Βρέθηκαν 72 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κέικ με πετιμέζι

Η εποχή του τρύγου τελειώνει και σύντομα θα βρεις μούστο για απολαυστική μουσταλευριά και πετιμέζι . Με το σιρόπι λοιπόν του σταφυλιού ετοιμάζουμε αρωματικό[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Κέικ με μούστο ή Πετιμέζι !!!

ΥΛΙΚΑ 140 γραμ ελαιόλαδο 200 γραμ μύστο ή πετιμέζι 140 γραμ φρέσκο στημένο χυμό από πορτοκάλι 50 γραμ ζάχαρη άχνη 1/2 του γλυκού κουταλάκι κανέλα ξύσμα από 1[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Τάρτα με βάση ξηρών καρπών και γέμιση[...]

Η κυρία Βούλα από το Οινοπαντοπωλείον Ειδικό δεν με ξεχνά και κάθε χρόνο μου φυλάει 1 μπουκάλι μούστο για την μουσταλευριά μου. Φέτος αυτή την μουσταλευριά την[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Αφράτα Κουλουράκια Μούστου!

Xρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά Υλικά για 30 κομμάτια: 200 γρ. ζάχαρη 250 γρ. μούστος 250 γρ. λάδι 300 γρ. νερό χλιαρό 100 γρ. χυμός πορτοκάλι 1 σφηνάκι κονιάκ 1/2[...]

Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ  ♦♦  SALSA ALLA SENAPE

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η κουζίνα του Πόντου

Η κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Πετιμεζένια (κουλουράκια με πετιμέζι)

Υπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μουσταλευριά: το γλύκισμα του Σεπτέμβρη

Χτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πανεύκολα, νηστίσιμα, υγιεινά βουτήματα[...]

Χωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής , με φυσική γλύκα και καθόλου κόπο!΄ Ένα μπουκάλι "κομμένος" μούστος είχε παραμείνει στην κατάψυξη από πέρυσι, περιμένοντας[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μούστος και...Μουσταλευριά!

Μούστος- μουσταλευριά. Υλικά: 8 κιλά μούστο 12 κουταλιές στάχτη 1,1/4 της κούπας αλεύρι Κανέλα Καρυδόψιχα χοντροκομμένη Σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε τη στάχτη σε[...]

Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr
Κυδωνόπαστο (κυδωνιών συνέχεια...)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ζελέ με χυμό σταφυλιών (με μούστο)

Τη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Χαλβάς με μούστο!

Έπειδη μου αρέσει πολύ ο χαλβάς και λατρεύω την μουσταλευριά αποφάσισα να "παντρέψω" τις δυο αυτές γεύσεις! Να λοιπόν το .... μωρό τους :) Υλικά 1 ποτήρι νερού[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Mostaccioli Abruzzesi

Τα mostaccioli είναι γλυκάκια από την Ιταλία, που φτιάχνονται την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι γνωστά κυρίως στην Νάπολη, αλλά φτιάχνονται και στο Abruzzo,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy