Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
«Οh la la, quelle délice» θα έλεγαν οι Γάλλοι! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 170 γρ. βούτυρο ανάλατο παγωμένο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η ιδέα είναι πολύ δημοφιλής στις βόρειες χώρες, με τους βαρείς χειμώνες, αλλά αρέσει και σε μας, τις κρύες βραδιές του χειμώνα, με φίλους, δίπλα στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο ορκίζομαι, δεν το είχα ξαναφάει, αλλά το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά. Ή, καλύτερα, με την πρώτη μπουκιά. Μου το παρουσίασαν σαν συνοδευτικό ενός πιάτου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤσίχλες είναι μικρά πουλάκια με εντυπωσιακή γεύση! Τι χρειαζόμαστε: 10 τσίχλες καθαρισμένες 1 φλ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1 νεροπότηρο κονκασέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γευστικό φαγητό με γεμάτη γεύση. Τρώγεται εύκολα όχι μόνο σε περίοδο νηστείας. Τι χρειαζόμαστε: 1 σουπιά καθαρισμένη κομμένη κομμάτια 1 ποτήρι νερό (ή 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η δροσερή συνταγή, αναδείχτηκε πρώτη στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το OpenFood και ο οποίος έληξε στις 30 Απριλίου 2011! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 κιλά ώριμα δαμάσκηνα 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. νερό 1/2 φλ. τσ. κονιάκ (ή κόκκινο γλυκό κρασί ή λικέρ της αρεσκείας μας ή τσίπουρο με[...]
Πηγή: e-sofia.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.es4 μεγάλα κυδώνια 1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη 750 ml μαυροδάφνη 1 ξυλάκι κανέλα 4-5 καρφάκια γαρίφαλο 500 γραμμ. κρέμα γάλακτος παγωμένη 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: argiro.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) μανιτάρια: άγρια και καλλιεργημένα 300 γρ. κομμένα σε φετάκια πιπεριές Φλωρίνης: 4 κομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΜελίμηλον!!! Σας λέει κάτι η λέξη;;; Αν όχι να ...βοηθήσω... μελίμηλον λεγόταν η μαρμελάδα που έφτιαχναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, σιγοβράζοντας κυδώνια με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν υπάρχει πιο γρήγορο και απλό γλυκό το καλοκαίρι από μια πανακότα,που προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για συνδυασμούς με ό,τι τραβά η όρεξη,ή ό,τι μας βρίσκεται[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚυδώνια στο φούρνο! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά για χειμερινά τραπέζια φίλοι μου , το κάνω Αγ. Δημητρίου, το κάνω τα Χριστούγεννα και ξέρω ότι το θέλει όλη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr