Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Δαμάσκηνο, το αγαπημένο φρούτο του Κομφούκιου είναι γνωστό από το 479 π.Χ. αλλά στην Ευρώπη κατέφθασε μόλις το 65 π.Χ. Στην Ελλάδα η καλλιέργειά του είναι πολύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr4 μεγάλα κυδώνια 1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη 750 ml μαυροδάφνη 1 ξυλάκι κανέλα 4-5 καρφάκια γαρίφαλο 500 γραμμ. κρέμα γάλακτος παγωμένη 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: argiro.grΤο μπουκάλι της μαυροδάφνης κάθε φορά που το βλέπω με βάζει σε πειρασμό. Δεν πολύ-πίνω είναι η αλήθεια αλλά τα γλυκά κρασιά είναι μια ωραία αδυναμία και τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ συνταγή αυτή, είναι της πολύ καλής μου φίλης Πηνελόπης , όπως επίσης και οι φωτογραφίες. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την φτιάχνω κι εγώ, μόνο που βάζω πάντα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 3 φλιτζάνια τσαγιού μαυροδάφνη 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας 2-3 φακελάκια γαρύφαλλα 8-10 φλιτζάνια από διάφορα μούρα, είτε[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr