Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Φωτογραφίες από το μονοπάτι περιμένατε, γλυκά κεράσματα σας φέρνω! Τι να κάνω; Όταν ο υπόλοιπος κόσμος έχει διακοπές εμείς έχουμε δουλειά, άσε που ήταν κι η[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΝΕΒΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ Αφρατα κουλουρακια με φυσικο προζυμι, αρωματισμενα με μαστιχα. Αντι για ζαχαρη χρησιμοποιησα αρωματικο ανθομελο. Δοση : 30 κομματια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΤ Ά ΤΣΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΗ 6 Δεκεμβριου σημερα και η μεγαλη παρεα του Quanti Modi di Fare e Rifare μοσχοβολησε τις γειτονιες με τα απιθανα μοστάτσιολι απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ Και οι δοκιμασίες συνεχίζονται.. Γλυκά χωρίς ζάχαρη δε σημαίνει ότι δεν είναι "γλυκά". Έτσι κι αυτή η τούρτα παγωτό που δεν έχει[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ NUTELLA Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελαδα βερυκοκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕγώ για φέτος έκλεισα με ψησίματα και το εννοω σοβαρά. Το πολύ να κάνω κανένα σιροπιαστό ακομα. Το πολύ!!! Άντε και κανένα πανετόνε ακόμα γιατί κατεβαίνει σαν[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr120 γρ νιφάδες βρώμης 120 γρ μέλι ελαφρύ (προτιμήστε ανθόμελο ή πευκόμελο) 100 γρ ταχίνι 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα κομμένα σε μικρά κομματάκια 2-3 κ.σ. σταφίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ Cheesecake που φάγατε ποτέ !!!Τα αρώματα του και η υπέροχη δροσερή γεύση του θα σας μαγέψει !!Δοκιμάστε το..και πραγματικά θα το λατρέψετε!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr ΧΑΛΒΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο γνωστος σιμιγδαλενος χαλβας, σε δικη μου παραλλαγη, με εντονο αρωμα πορτοκαλιου. Η αναλογια των υλικων ακολουθει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr