Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα): Για το σιρόπι: 2 ½ φλυτζ. (ή 450 γραμ.) ζάχαρη 1 ½ φλυτζ. (ή 350 γραμ.) νερό 2 κουτ. τσαγιού (ή 10 γραμ.) λεμόνι Για το[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 3 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 3 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού 4 κουτ. σούπας νερό 3 κουτ. σούπας λάδι λάδι για τηγάνισμα ελάχιστο αλάτι Για[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 100 γραμ. αλεύρι 100 γραμ. βούτυρο 150 γραμ. νερό 7 αβγά λίγο αλάτι τη φλούδα από ένα λεμόνι σιρόπι ζάχαρη άχνη (για πασπάλισμα) λίγο κονιάκ [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για τη ζύμη): 5 αβγά 5 κουτ. γλυκού λάδι 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη 1 φλυτζανάκι του καφέ ουίσκι ή ούζο ¾ του κιλού περίπου αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για τις βάσεις (6-8 συνολικά): 1 αβγό 6 κουταλιές της σούπας γάλα 50 γραμμάρια βιτάμ (ή ακόμη καλύτερα φρέσκο βούτυρο) 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 250 γραμ. ζάχαρη 150 γραμ. μέλι 125 γραμ. νερό 30 γραμ. γλυκόζη 1 πρέζα βανίλια το ασπράδι δύο αυγών 300 γραμ. αμύγδαλο λευκό[...]
Πηγή: greekcook.grΛυπάμαι πολύ, αλλά και σε αυτήν την συνταγή δεν μπορώ να δώσω ακριβείς ποσότητες, αν και δεν είναι δύσκολο να βρεις τις αναλογίες σιγά σιγά για ένα χυλό. Λίγο[...]
Πηγή: greekcook.grΕίναι μια παραλλαγή τυραμισού. Οι δόσεις ποικίλουν ανάλογα με τις ποσότητες που θέλουμε να κάνουμε. Υλικά: 100 gr ζάχαρη άχνη 250 gr ανθότυρο η άλλο[...]
Πηγή: greekcook.gr