Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
M'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣτο μπλέντερ αλέθουμε τις μάντολες σε σκόνη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις μάντολες σε σκόνη, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Μαλακώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια 2-4 άτομα λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής της επιλογής σας λίγο ροδόνερο 200 γραμμάρια άχνη ζάχαρη 200 γραμμάρια αμύγδαλα 2-3 κουταλιές νισεστέ[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 50 γρ.αλεύρι 160 γρ.άχνη 200 γρ.αμύγδαλο σε σκόνη 90 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 ασπράδια αυγών 35-40 γρ.ροδόνερο (μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα[...]
Πηγή: greekcook.gr50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 1 πρέζα αλάτι 200 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 90 γρ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη σκόνη αμυγδάλου και την άχνη. Λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο μαζί με τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ Λιώνουμε το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη αμυγδάλου, τη ζάχαρη άχνη και το αλεύρι. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grAπλό, γρήγορο γλυκάκι με σιρόπι ροδόνερου που το κάνει γευστικότατο!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. με χαμηλά λιπαρά γιαούρτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕυχαριστώ πολύ την κυρία Βάσω που μου έδωσε την συνταγη... Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 5 αυγά 3 βανίλιες 1 φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ ροδόνερο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι νεράιδες τρελαίνονται για λιχουδιές! Ορίστε λοιπόν η πρώτη από τις συνταγές τους: Υλικά: 5 κούπες αμυγδαλόψυχα ασπρισμένη και αλεσμένη. (Παραδοσιακά, οι[...]
Πηγή: greekmasa.grΣήμερα προσφέρω αυτό. Στο café θέλω να βγάζω μερικά cupcakes με πιο ασυνήθιστα συστατικά. Σήμερα άρχισα πειραματισμούς με κρόκο Κοζάνης. Ο κρόκος έχει[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΤης Ανατολής!Του λεπτού!Με 3 υλικά!Γιαούρτι,κάρδαμο,γλυκό κουταλιού....άντε κι ένα τέταρτο,αν σας βρίσκετε κάποιος ξηρός καρπός. ΥΛΙΚΑ(για 2 μπολάκια)300[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚανταΐφι Παραδοσιακό !!! Απόλυτη συνταγή για ένα επαγγελματικό και άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σας δείχνω 2 τρόπους εκτέλεσης και όλα τα μυστικά για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕύκολο να γίνουν και ακόμα πιο εύκολο να εξαφανιστούν!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1/2 ποτήρι βούτυρο ανάλατο και λιωμένο (για να αλείψουμε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιαουρτόπιτα Τριανταφυλλένια Σιροπιαστή με Σαντιγί Έκπληξη!!!!Διαφορετική, Αρωματική Σιροπιαστή Γιαουρτόπιτα με εκπληκτικό Ντελικατο φίνο Άρωμα με Σαντιγί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ συνδιασμός αμυγδάλου και σοκολάτας είναι τέλειος! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια αμύγδαλα ασπρισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη λίγες σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ απόλυτη συνταγή για ένα επαγγελματικό και άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σας δείχνω 2 τρόπους εκτέλεσης και όλα τα μυστικά για εξαιρετικό αποτέλεσμα. Φτιάξτε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr