Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Μικρά νηστίσιμα γλυκάκια, εύκολα, γρήγορα και νοστιμότατα! Εξαφανίζονται στη στιγμή και δεν προλαβαίνουν να κρυώσουν! Δοκιμάστε τα! Τα Υλικά (Για 20 κομμάτια)[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΘυμάστε το σοκολατένιο κέικ-παντεσπάνι, που σας είχαμε δείξει παλιότερα εδώ ?? Είχα πει τότε ότι εκτός από παντεσπάνι, μπορεί να προσφερθεί και ως ένα πλούσιο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞέρετε την ταχινόπαστα; Όσοι είσαστε από την Κομοτηνή ή μένετε εκεί, σίγουρα την ξέρετε. Εγώ πάντως δεν την ήξερα, μέχρι που μου την έφερε η φίλη μου η Ντίνα.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑφού στο προηγούμενο post τιμήσαμε την φίλη Μάγδα που ζει στην Ολλανδία, με το εκπληκτικό της κεϊκ σαγκουϊνι (ελαφρώς παραλλαγμένο λόγω μικρών ελλείψεων)[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grComments are closed. Την περασμένη βδομάδα ήταν τα γενέθλια του άντρα μου και του έφτιαξα αυτό το κέικ. Αντί να χρησιμοποιήσω το συνηθισμένο παντεσπάνι που[...]
Πηγή: kopiaste.infoΣτα παιδικά μου χρόνια το δίλημμα το οποίο αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια τις παραμονές ονομαστικών γιορτών και γενεθλίων συνοψιζόταν στη φράση: «Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι συνταγές που παπαγαλίζουμε από[...]
Πηγή: bostanistas.grΌπως λέμε προς το τέλος της άνοιξης «η εποχή των κερασιών», έτσι και τώρα, μες στο καταχείμωνο, είναι ασφαλώς η εποχή των ξινών. Τα πορτοκάλια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στο Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕστάλη από Ορφέα Τζανετόπουλο Αυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ μαρέγκα, ειδικά η σπιτική, αποτελεί τη βάση για γλυκά με δριμύ και πολυδιάστατο γευστικό αποτύπωμα που δεν περνάν απαρατήρητα. Η μαρέγκα στην ουσία,[...]
Πηγή: caruso.grΝεράντζια όσα θέλετε ζάχαρη ανάλογη της ποσότητας των νεραντζιών 1 λεμόνι Οδηγίες 38 Minutes Κόβετε στα τέσσερα τα νεράντζια και τα βάζετε σε λεκανίτσα με[...]
Πηγή: cookpad.com/gr