Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά (Μερίδες: 6) Μπισκότο της Ρενς 190 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική, 3 κρόκοι αβγών, 3 ασπράδια αβγών, 3-4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, 125 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ: Ετοιμάζουμε τρεις δόσεις δυνατό καφέ εσπρέσο. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε μέσα τον καφέ. Για την κρέμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΑΡΛΟΤ Ρίχνουμε λίγη από τη ζάχαρη στους κρόκους και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ασπρίσουν. Χτυπάμε το ασπράδι με τη ζάχαρη σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, τη ζάχαρη και τις σταγόνες λεμονιού. Τα χτυπάμε για 5 λεπτά. Με μία παλέτα καλύπτουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ για 12 μικρά μπολάκια 12 μπισκότα σαβαγιάρ (boudoirs) Για τη mousse βανίλια 450 γρ. παχύρευστο γάλα καρύδας απο 2 κονσέρβες (μόνο το παχύρευστο μέρος)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΒράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 2 λεπτά και αποσύρουμε. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το κονιάκ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε πάνω από την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr