Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Η συνταγή για τα σου είναι του Στέλιου Παρλιάρου,η συνταγή για την κρέμα και για το γλάσο είναι δική μου.Βγαίνει ένα φοβερό αποτέλεσμα. Τι χρειαζόμαστε: Για τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓι αυτούς που δεν τους αρέσει η μυρωδιά της αμμωνίας στα πασχαλινά κουλουράκια, μια πολύ εύκολη συνταγή. Κουλουράκια που μοσχομυρίζουν βανίλια και φρέσκο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜιας και δεν έχουμε συνταγές για κουραμπιέδες στο site (πλάκα κάνω), είπα να βάλω κι εγώ αυτούς που φτιάχνω για να έχουμε πολλές συνταγές να δοκιμάζουμε και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο κάτι άλλο.... Τα αρώματα που βγάζει αυτό το τόσο ελαφρύ και γευστικό γλυκό... Η θεϊκή συνταγή είναι του μέγα δημιουργού-ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάρου. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξέρω χάθηκα και δεν ήμουν συνεπής τόσο στην ανάρτηση της Παρασκευής όσο και στην απάντηση των σχολίων. Αλλά... πάντα υπάρχει ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr... με διπλή σάλτσα σοκολάτας!!! Πριν μερικές ημέρες που γιόρταζε ο γαμπρός μου, η αδελφή μου έφτιαξε το συγκεκριμένο προφιτερόλ για να κεράσουν φίλους και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι μας δυσκολεύει στην απόφαση να φωνάξουμε φίλους για ένα αποκριάτικο πάρτυ; Εμένα η σκέψη «τι θα παραγγείλουμε;» ή «τι θα ετοιμάσουμε;»[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕÏΚ Χτυπάμε το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Με ένα μαχαίρι σχίζουμε τα κλωναράκια βανίλιας και αδειάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓεια σας φίλοι μου! Όπως ανέφερα και στην ομάδα μας στο blog τα κουλουράκια που ετοίμασα για φέτος το Πάσχα...μάλλον δε θα μας φτάσουν (παρ' όλο του ότι η δόση[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΕκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σησαμέλαιο, τον χυμό και την άχνη. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αμύγδαλο και το ξύσμα. Ομογενοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ Λιώνουμε την σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το σησαμέλαιο και ενσωματώνουμε το ταχίνι με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κομμάτια. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το ρύζι. Με ένα μυτερό μαχαίρι σχίζουμε τα κλωναράκια βανίλιας και αδειάζουμε τους σπόρους μέσα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑυτός ο κορμός είναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ! Όποτε τον έχω φτιάξει έχει γίνει ανάρπαστος. Είναι εύκολος, γρήγορος και οικονομικός. Με λίγα υλικά και αμέτρητες[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια φέτος ειπα να κανω την περσινη συνταγη του Παρλιαρου... Απλά την αντιγραφω... Υλικα 260 γρ. πορτοκάλι πούλμπα 250.γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο καλάθι βρίσκονταν ξεχασμένες 4 μπανάνες που ξέμειναν από τη νηστεία...παρατημένες είχαν αρχίσει να μαυρίζουν επικίνδυνα... λίγο ακόμη και θα ήταν για τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο Σάββατο λοιπόν, βλέποντας στην εκπομπή του τον Παρλιάρο να δημιουργεί, με έπιασε μια τρέλα για κάτι σοκολατένιο! Φυσικά αποφεύγουμε τις σοκολατόπιτες και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕίναι συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Αυγούστου. Τι χρειαζόμαστε: 1000 γρ. βανίλιες, απύρηνες (καθαρό βάρος), κομμένες στα 4 800 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή τη βρήκα απο τον Παρλιάρο! Την έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πααααρα πολύ! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρεσκο γαλα 1,5%[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔευτέρα 19 Δεκεμβρίου και το αγόρι μας γίνεται 9 χρονών, ολόκληρο παλικαράκι πια! Τα τελευταία χρόνια όμως έχουμε καθιερώσει να γιορτάζουμε μαζί και τα[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.gr