Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά Καραμελωμένα αμύγδαλα 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, νερό. Κουραμπιέδες 400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300[...]
Πηγή: xrysessyntages.comPin It Για καλό πρωινό και όμορφη μέρα!!! Υλικά 225 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν 110 γρ. ζάχαρη 3 αβγά 30 γρ. βούτυρο αγελάδος 240 γρ. γάλα Εκτέλεση Βάζουμε σε[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΓια τη βάση: 250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive ή Μιράντα 120 γρ. βούτυρο αγελαδινό (λιωμένο) Για την κρέμα: 600 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 60 γρ. ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοναδική μαρμελάδα που θα σας ξετρελάνει ! ! ! Μπορείτε να τη δοκιμάσετε με κουλουράκια, να την αλείψετε σε τσουρέκι ή να τη συνοδεύσετε με κέικ. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σκόνη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα . Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη προσθέτοντας έναν-έναν τους κρόκους μέχρι να αφρατέψει. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα . Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη προσθέτοντας έναν-έναν τους κρόκους μέχρι να αφρατέψει. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Για τη γέμιση, χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σε σκόνη και το αλεύρι στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΆλλη μια τουρτίτσα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Την έχω φτιάξει και άρεσε πολύ. Είναι λίγο μπελαλίδική, αλλά θα σας αποζημιώσει. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 90[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛιώνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα με το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε τα αυγά με τη ζάχαρη πολύ καλά. Ενσωματώνουμε στη λιωμένη σοκολάτα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε τη ζάχαρη άχνη. Τη ρίχνουμε σιγά-σιγά στη μαρέγκα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΉρθαν κι έφυγαν κι αυτές οι γιορτές! Και ήμασταν παρόντες και καλά για να τις ζήσουμε! Δόξα τω Θεώ, μόνο αυτό φτάνει και περισσεύει για να είμαστε χαρούμενοι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr