γιουβαρλακια αυγολέμονο βεφα | ψαροσουπα με κοκκινοψαρο αργυρω | σουφλε λαχανικων με τυρια | κεικ καροτο αργυρω | μπομποτα με φετα | χοιρινη τηγανια μαριναρισμενη | μαφινς με φρουτα του δασους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις δυοσμος κασιους λεμονι ρυζι

Βρέθηκαν 9 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Παρλιάρος: Πανακότα με σοκοπάστα.flv

Πανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ[...]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού. Ψιλοκόβουμε τα σύκα. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τα σύκα, το μέλι και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Παρλιάρος: Γαλακτομπούρεκο 1ο μέρος.flv

Γαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV

Κομπόστα μήλο

Μοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Βασιλόπιτα απο το Στ.Παρλιάρο

Γευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία μιας[...]

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Μπαβαρουάζ με Γιαούρτι και Ζελέ Φρούτων

Εκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι  . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κέικ με ταχίνι και ξερά φρούτα

Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τις ημέρες που νηστεύουμε και όχι μόνο!! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. άχνη 350 ml νερό 450 γρ. αλεύρι μαλακό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Υπέροχοι “Εργολάβοι” με 3 υλικά

Το μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]

Πηγή: sintayes.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy