Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Το κάτι άλλο.... Τα αρώματα που βγάζει αυτό το τόσο ελαφρύ και γευστικό γλυκό... Η θεϊκή συνταγή είναι του μέγα δημιουργού-ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάρου. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο μαζί με το φιστίκι και την άχνη. Ανακατεύουμε αυτό το μείγμα με το κορν φλάουρ, την κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα σ’ αυτά το κοσκινισμένο αλεύρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμα 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Για την κρέμα από φρούτα του πάθους βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον χυμό των φρούτων του πάθους και τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΪΦΙ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Την ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στην τεμαχισμένη σοκολάτα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα 250 γρ. κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα στους κρόκους και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος τους κρόκους με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε με το σύρμα και τοποθετούμε το μπολ πάνω σε μία κατσαρόλα με νερό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤη συνταγή μου την έφερε η κόρη μου η Ιωάννα σε ένα σχισμένο φύλλο απο περιοδικό που διάβασε στο ...παιδίατρο την ώρα που περίμενε. -Μαμά θα μου τη φτιάξεις[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση μαρέγκας, μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το μέλι και τη γλυκόζη, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη βάση: Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί και τα πολτοποιούμε έως ότου γίνουν μία μαλακή ζύμη. Με τις παλάμες μας δημιουργούμε χοντρά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και τους σπόρους από ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα σε μία κατσαρόλα να ζεσταθούν ελαφρά. Βάζουμε τη μισή ζάχαρη, τη ζελατίνη και την πηκτίνη και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: - 100 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. καφέ espresso ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΚΑΦΕ - 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ - 1 πακέτο μπισκότα πτι –[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για Κρεμέ σοκολάτας με χαλβά: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμα 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr