γιουβαρλακια βεφας | κοτοπουλο ψητο στη γαστρα | στελιος παρλιαρος μαρμελαδα λεμονι | παντεσπανι χωρις αυγα παρλιαρος | σαγανακι τυρι αργυρω | γιδα βραστη σουπα αργυρω | μπισκοτα βρωμης χωρις ζαχαρη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μαρασκινο ταντουρι λαδι

Βρέθηκαν 163 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕΛΙΟΥ

Για την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ PAVLOVA

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τα cranberries. Ξαίνουμε -απλώνουμε με τα δάκτυλα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τσιζ Κέικ Ελληνικό

Μια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

EKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΈΛΑΣ Xτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο στο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Δαμάσκηνα με σοκολάτα

Μια υπέροχη γιορτινή συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: 30 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά) 60 γρ. κρέμα γάλακτος 170 γρ. σοκολάτα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κέικ με Ταχίνι και Χαλβά

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σησαμέλαιο, τον χυμό και την άχνη. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αμύγδαλο και το ξύσμα.  Ομογενοποιούμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Πασχαλινό Γλυκό με Γεμιστά Μπισκότα

Εκτέλεση: Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά. Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΟΚΟΠΑΣΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ : Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα 150 γρ. ζάχαρη. Προσθέτουμε έναν-έναν τους[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα 50 γρ. βούτυρο, το αμύγδαλο σκόνη και την άχνη έως ότου το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Παγωτό φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]

Πηγή: lovecook.gr
Cheesecake με Σοκολάτα

Εκτέλεση για τη βάαση: Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα  αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι. [...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο σε σκόνη μαζί με την ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο τεμαχισμένο και το μείγμα αμυγδάλου άχνης μέχρι να[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΡΙΠΛΟ ΚΕΙΚ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ: Αλέθουμε τα φουντούκια σε σκόνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τα 350 γραμμάρια ζάχαρη και τη σκόνη φουντουκιού έως ότου[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

Βράζουμε τα πορτοκάλια ολόκληρα για 1 ώρα. Τα κόβουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα πολτοποιούμε. Σε 300 γρ. πολτοποιημένα πορτοκάλια προσθέτουμε ζάχαρη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
MARSHMALLOWS

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κορμός απο πουράκια Caprice - Στ. Παρλιάρος

Γευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2018

Σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκατοστών βάζουμε αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΟ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρίβουμε τα μελομακάρονα με το χέρι και τα ανακατεύουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τιραμισού

Εκτέλεση: Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τους κρόκους, την άχνη και το mascarpone. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα και ενώνουμε με την κρέμα. Σε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Χτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό, το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και τους κρόκους.  Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ 72% ΚΑΚΑΟ

Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο κρύο γάλα στο κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε στο υπόλοιπο γάλα. Αδειάζουμε σε μία[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Γλυκό του κουταλιού με βανίλιες και κουκουνάρι

Είναι συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Αυγούστου. Τι χρειαζόμαστε: 1000 γρ. βανίλιες, απύρηνες (καθαρό βάρος), κομμένες στα 4 800 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΠΑΝΑΚΟΤΑ

Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε 100 γρ. από το σοκολατούχο γάλα. Μόλις πάρει βράση, στραγγίζουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στο ζεστό[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΖΕΛΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟΝΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΛΕ Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 250 γρ. από το νερό μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις βράσει και διαλυθεί η[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα και κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκατοστών. Θρυμματίζουμε τον χαλβά και τον ανακατεύουμε με το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κουλουράκια πασχαλινά (χωρίς αμμωνία)

Γι αυτούς που δεν τους αρέσει η μυρωδιά της αμμωνίας στα πασχαλινά κουλουράκια, μια πολύ εύκολη συνταγή. Κουλουράκια που μοσχομυρίζουν βανίλια και φρέσκο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy