Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο σε σκόνη μαζί με την ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο τεμαχισμένο και το μείγμα αμυγδάλου άχνης μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2015: Ψιλοκόβουμε τα σύκα και τα μουσκεύουμε μέσα στο κονιάκ για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Λιώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή Στέλιου Παρλιάρου. Μοιάζουν με τρουφάκια και είναι εξίσου πεντανόστιμα και είναι και νηστίσιμα!!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΡΕΖΕ : Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τους κρόκους μαζί με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAPRESE: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σ’ ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε το γιαούρτι με . την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους των αυγών και ανακατεύουμε έως ότου λιώσει η ζάχαρη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr450 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ 250 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κονιάκ 50 γρ. κακάο 2 αυγά 150 γρ. κρέμα γάλακτος (όχι light) 200 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Στελιου Παρλιαρου! Σοκολατενια και πεντανοστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ.κουβερτουρα extra bitter 160 gr.ελαιολαδο απαλο 8 αυγα 150 γρ.ζαχαρη λιγο αλατι 30[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔαμασκηνίδου Βασιλική ΚΑΙ Η Maria Kyrimlidou ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!))) Υλικά 450 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr