Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜάθε πώς να φτιάξεις....ΠΕΛΤΕ ΚΥΔΩΝΙΟΥ ή (ΣΙΡΟΠΙ) Η θρεπτική αξία του φρούτου έγκειται κυρίως στη βιταμίνη C που περιέχει. Ο χυμός του είναι εύγευστος και[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαμιά φορά μαγειρέυω τρεις μέρες στην σειρά και την τέταρτη τρωμε περισεύματα. Ο πεθερος μου είναι της άποψης ότι είναι αμαρτία να πετάμε φαγητό και δεν έχει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Νάσος από την Λήμνο, φωτογράφησε και κατέγραψε για μας τα στάδια παρασκευής της σπιτικής μαρμελάδας του με μούρα. Τον ευχαριστούμε πολύ! Το μούρο και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα την καταγραφή την προηγούμενη εβδομάδα με περιγραφή για όλη την οικογένεια, δηλαδή εκτός από εμένα (Πέγκυ, χαίρω πολύ!) τον[...]
Πηγή: greekcook.grΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr...Yoghurtcake κατά το cheesecake! Καθώς περίμενα το sorbet mango της Μαγισσας με τα Βότανα το χα ρίξει στα ροδάκινα και νεκταρίνια. Έκανα ένα βαζάκι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠαγωτό Καϊμάκι με το έντονο άρωμα της μαστίχας και με μοναδική υφή χάρις στο σαλέπι. Το σαλέπι είναι απαραίτητο συστατικό για να γίνει μαστιχωτό, χωρίς να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ «καθιερωμένη» γιορτή των ερωτευμένων προτείνει κάθε χρόνο τις δικές της γεύσεις, παρότι σκέφτομαι ότι όλες οι μέρες είναι ιδανικές για να εκφράζουμε τον[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά: 250 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 4 κούπες ή περίπου 900 ml νερό 400 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 300 ml χυμό πορτοκαλιού (περίπου 6 πορτοκάλια) + ξύσμα απο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ Λορέντζα Μπερίνι από το Βένετο, όπου επινοήθηκε το Τιραμισού , μας περιγράφει τις ρίζες και τις παραλλαγές του. Tο tirami su ήταν κάτι σαν Viagra, λέει η[...]
Πηγή: bostanistas.gr