κρεμες για τουρτες | καλαμαρακια στην κατσαρολα αργυρω | κεικ μπανανα σοκολατα παρλιαρος | σαραγλι ξανθης | καρυδοπιτα σιροπιαστη βεφας | μυδοπίλαφο μαμαλάκης | κουλουράκια διάφορα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις βουτυρο λαζανια σφολιατα

Βρέθηκαν 49 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Μάθε πώς να φτιάξεις....ΠΕΛΤΕ ΚΥΔΩΝΙΟΥ

Μάθε πώς να φτιάξεις....ΠΕΛΤΕ ΚΥΔΩΝΙΟΥ ή (ΣΙΡΟΠΙ) Η θρεπτική αξία του φρούτου έγκειται κυρίως στη βιταμίνη C που περιέχει. Ο χυμός του είναι εύγευστος και[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Καρπούζι + Αλκοόλ x 2 = ?

Εντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  και καλό μήνα!!!

Γιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  και καλό μήνα!!!

Γιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Λουλούδια για φάγωμα

Μετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
The Tarte Flambee Saga (Flammkuchen)

Καμιά φορά μαγειρέυω τρεις μέρες στην σειρά και την τέταρτη τρωμε περισεύματα. Ο πεθερος μου είναι της άποψης ότι είναι αμαρτία να πετάμε φαγητό και δεν έχει[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΟΥ

Όλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Γενικές οδηγίες για λικέρ

Με τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κυδώνι πελτές

Κυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μαρμελάδα Μούρο

Ο Νάσος από την Λήμνο, φωτογράφησε και κατέγραψε για μας τα στάδια παρασκευής της σπιτικής μαρμελάδας του με μούρα. Τον ευχαριστούμε πολύ! Το μούρο και[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Πέγκυ

Για να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα την καταγραφή την προηγούμενη εβδομάδα με περιγραφή για όλη την οικογένεια, δηλαδή εκτός από εμένα (Πέγκυ, χαίρω πολύ!) τον[...]

Πηγή: greekcook.gr
Δαμάσκηνα ξερά ξιδάτα

Τι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Κυδώνι πελτές & κυδωνόπαστο

H κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Γιαουρτογλυκό γεμιστό με ροδάκινα  ή..

...Yoghurtcake κατά το cheesecake! Καθώς περίμενα το sorbet mango της Μαγισσας με τα Βότανα το χα ρίξει στα ροδάκινα και νεκταρίνια. Έκανα ένα βαζάκι[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Παγωτό Καϊμάκι με Σαλέπι και Μαστίχα

Παγωτό Καϊμάκι με το έντονο άρωμα της μαστίχας και με μοναδική υφή χάρις στο σαλέπι. Το σαλέπι είναι απαραίτητο συστατικό για να γίνει μαστιχωτό, χωρίς να[...]

Πηγή: kitchenstori.es
«Ερωταστική» πανακότα – Ένα πανεύκολο, βέγκαν[...]

Η «καθιερωμένη» γιορτή των ερωτευμένων προτείνει κάθε χρόνο τις δικές της γεύσεις, παρότι σκέφτομαι ότι όλες οι μέρες είναι ιδανικές για να εκφράζουμε τον[...]

Πηγή: veganinathens.com/gr/el
Χαλβάς πορτοκαλιού με καρύδα και χρυσόριζα

Υλικά: 250 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 4 κούπες ή περίπου 900 ml νερό 400 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 300 ml χυμό πορτοκαλιού (περίπου 6 πορτοκάλια) + ξύσμα απο[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Σήκωσέ με, ανέβασέ με

Η Λορέντζα Μπερίνι από το Βένετο, όπου επινοήθηκε το Τιραμισού , μας περιγράφει τις ρίζες και τις παραλλαγές του. Tο tirami su ήταν κάτι σαν Viagra, λέει η[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy