Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ένα πολύ ωραίο κέρασμα, πιο ελαφρύ από το κλασικό γλυκό του κουταλιού και πανεύκολο να ετοιμαστεί! Τι χρειαζόμαστε: 10-15 ξερά σύκα 1 ξυλάκι κανέλα λίγο πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Για 8 άτομα) 2 κιλά γκάμον 2 καρότα, σε τέταρτα 2 κρεμμύδια μοιρασμένα, κάθε ½ καρφωμένο με 1 γαρίφαλο 2 κλωνάρια σέλινο, τεμαχισμένα 1 μήλο για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 2 κιλά γκάμον, 2 καρότα σε τέταρτα, 2 κρεμμύδια μοιρασμένα, κάθε ½ καρφωμένο με 1 γαρίφαλο, 2 κλωνάρια σέλινο τεμαχισμένα, 1 ξινόμηλο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤον συνδυασμό μαρμελάδας με μπαχαρικά τον ξέρουμε, δεν είχα όμως ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσε να αποβεί αποκάλυψη ο συνδυασμός της με ένα και μόνο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 κιλά μάνγκο αποφλοιωμένα και τριμμένα 50 γραμμάρια τζίντζερ 4 κουταλιές της σούπας σκόνη κόκκινου τσίλι 3 - 4 κουταλιές της σούπας Garam Masala (ένα μείγμα[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα γευστικό φαγητό με γεμάτη γεύση. Τρώγεται εύκολα όχι μόνο σε περίοδο νηστείας. Τι χρειαζόμαστε: 1 σουπιά καθαρισμένη κομμένη κομμάτια 1 ποτήρι νερό (ή 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνταγή 1η : Ρετσέλι Κυδώνι Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς μου και την συνήθιζαν στην Πόλη. Το Ρετσέλι είναι σαν μαρμελάδα στη γεύση και σαν πολύ πηχτό[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνας τρόπος εύκολος και γρήγορος να φτιάξουμε το κυδώνι μας με ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά. Είναι λάιτ συνταγή ανάλογα βέβαια και τη ζάχαρη που θα βάλετε.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr