Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΑΝΝΑ ΚΟΤΤΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Η πάννα κόττα ( panna cotta ) ή όπως συνηθίζουμε να την ονομάζουμε στην Ελλάδα με μία λέξη, πανακότα, δεν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Υλικα : 1 kg ωριμα ροδακινα (γιαρμαδες), 350 gr ζαχαρη καστανη απο ζαχαροκαλαμο, 1/3 κουταλακι του γλυκου πηκτινη φρουτων,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΘα μπορούσαμε να τα πούμε Scons , αλλά δεν έχουν βούτυρο όπως οι κλασσικές συνταγές Αγγλικής προελεύσεως για τα ψωμάκια αυτά, ενώ η γλύκα τους προέρχεται[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: 2 κούπες ή 500 ml κρύο νερ ό 2 - 4 κ.σ. ζάχα ρη ζαχαροκάλαμου (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε) 2 κούπες ή 200 γρ. κατεψυγμένα φρούτα του δάσους 100 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥπάρχουν γύρω μας άφθονες εναλλακτικές για να καταργήσουμε πλήρως τη ζάχαρη από τη διατροφή μας και να την αντικαταστήσουμε με άλλα, πιο υγιεινά προϊόντα.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥπάρχουν γύρω μας άφθονες εναλλακτικές για να καταργήσουμε πλήρως τη ζάχαρη από τη διατροφή μας και να την αντικαταστήσουμε με άλλα, πιο υγιεινά προϊόντα.[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grPost Views: 201 Σήμερα θα σας δείξω μια απλή γιορτινή συνταγή με μήλα στο φούρνο.Είναι ένα καταπληκτικό γευστικό και υγιεινό γλύκισμα για το γιορτινό[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΡΟΤΟΚΑΛΙ Υλικα για 1Lt μαρμελαδα : περιπου 2 kg πορτοκαλια ακερωτα (για να εχουμε 1,5 kg καθαρο φρουτο), ξυσμενη φλουδα απο τουλαχιστον 6[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 400 γρ. καθαρισμένα κόκκινα φραγκόσυκα ή κόκκινα μούρα 1 λίτρο φιλτραρισμένο νερό 6-8 κοφτές κ.σ. ζάχαρη ζαχαροκάλαμου (αυξομειώστε ανάλογα πόσο γλυκό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟ Αν εχεις πολλα ροδια, ας ειναι καλα η ροδια μας, ψαχνεις να βρεις τροπους να τα αξιοποιησεις.... Η μαρμελαδα αυτη εχει ιδιαιτερη γευση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ Η μαρμελαδα βερυκοκο ειναι απο τις πιο δημοφιλεις μαρμελαδες. Για να την παρασκευασετε, διαλεξτε ωραια ωριμα φρουτα, ωστε να μειωσετε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grFRITELLE DI MELE Ingredienti : 150gr di farina, 1/2 tazza di latte, 80gr di zucchero di canna grezzo, 2 uova, 2 mele, 1/2 tazza di uvetta, 1 biccherino di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr3 μικρές ώριμες μπανάνες, καθαρισμένες & λειωμένες με ένα πιρούνι (1 1/3 κούπες) 1 μέτριου μεγέθους αυγό 1 κούπα ζάχαρη (κατά προτίμηση ακατέργαστη ζάχαρη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚΕΪΚ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ Δεύτερη Κυριακή του Μάη σημερα, ημέρα που εχει καθιερωθεί ως η γιορτή της μητέρας. Το ξέρατε οτι η γιορτη της μητέρας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα κερνάω γλυκό γιατί είναι η 34η επέτειος του γάμου μας. Χρόνια μας πολλά και να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Δεν θα γράψω πολλά λόγια αλλά[...]
Πηγή: kopiaste.infoτάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]
Πηγή: pandespani.comComments are closed. Ο Μπακλαβάς είναι ένα πλούσιο γλυκό, που γίνεται με πολλές στρώσεις φύλλων ανάμεσα στα οποία μπαίνουν διάφοροι ξηροί καρποί και ποτίζεται[...]
Πηγή: kopiaste.infoΚΕΙΚ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ Οι πειραματισμοι στην κουζινα συνεχιζονται, και ιδου το νεο παρασκευσμα! Υλικα : 500 gr κυδωνια καθαρισμενα, 200 gr + 200 gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του 1 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης 2 φλ. ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο 1 φλ. μαύρες σταφίδες 1 μήλο κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα ελληνικό προϊόν που συνάντησα σε έκθεση τροφίμων πριν λίγους μήνες και το είχα αφήσει στο ντουλάπι μου για αργότερα, θα σας δείξω στη σημερινή μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι κομπόστες, φρέσκα φρούτα μέσα σε ελαφρύ σιρόπι, είναι ένας τρόπος να τα διατηρήσουμε την εποχή που αυτά αφθονούν, για να τα απολαύσουμε αργότερα. Σπιτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά Συνολικό χρόνος: 40 λεπτά Μερίδες: 9 Υλικά: 420 γρ. μαύρα βρασμένα φασόλια, στραγγισμένα και καλά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr