Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 105 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 25/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και “μεθυσμένη” σος με δαμάσκηνα Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και μεθυσμένη[...]
Πηγή: sintayes.gr20 αποξηραμένα σύκα 3 ποτήρια του κρασιού Vinsanto Σαντορίνης 2 ποτήρια του κρασιού κόκκινο κρασί 1 αστεροειδές γλυκάνισο 1 μπαστουνάκι κανέλας 2 πορτοκάλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ορκίζομαι, δεν το είχα ξαναφάει, αλλά το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά. Ή, καλύτερα, με την πρώτη μπουκιά. Μου το παρουσίασαν σαν συνοδευτικό ενός πιάτου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια γρήγορη και δροσερή συνταγή που θα σας συγκλονίσει. Τι χρειαζόμαστε: 300 γραμ.φράουλες 4 κουτ.ζάχαρη άσπρη 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 ποτηράκι λικέρ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γευστικό φαγητό με γεμάτη γεύση. Τρώγεται εύκολα όχι μόνο σε περίοδο νηστείας. Τι χρειαζόμαστε: 1 σουπιά καθαρισμένη κομμένη κομμάτια 1 ποτήρι νερό (ή 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr«Οh la la, quelle délice» θα έλεγαν οι Γάλλοι! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 170 γρ. βούτυρο ανάλατο παγωμένο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Συνταγής 1 φλ. ξίδι κόκκινο από κρασί φλούδες από 2 πορτοκάλια 1/2 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι 1 ½ φλ. ζάχαρη 5 σπόρους κάρδαμου 1/2 κ.γλ. σπόρους[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη γεμιση: 1 κουπα καρυδια 2 μηλα τριμμενα 1 κουπα σταφιδες 1 κουτ. γλυκου κανελα 2 κουτ. σουπας ζαχαρη 1 κουτ. σουπας φρυγανια Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο,γρήγορο,αρωματικό,θρεπτικό και αφράτο! Είναι τρόπο τινά μια παραλλαγή,αναβάθμιση του Κέικ μυρωδάτο με μήλο Ας δούμε τα υλικά και τις οδηγίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μήλα κατά προτίμηση φιρίκια 1/2 φλυτζ. τσαγιού κονιάκ 1/2 φλυτζ. τσαγιού γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Σύλαμπαμπ (Syllabub) είναι μια παραδοσιακή Βρετανική κρέμα που παίρνει χαρακτήρα από χυμό εσπεριδοειδών (πορτοκάλι ή λεμόνι), ζάχαρη και ημίγλυκο αλκοόλ.[...]
Πηγή: caruso.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑλμυρά μπισκοτάκια με blue cheese και φιστίκια Συνήθως , τις μέρες πριν τις γιορτές , φροντίζουμε να φτιάχνουμε διάφορα γλυκά , παραδοσιακά και μη, θέλοντας να[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΑυτή η δροσερή συνταγή, αναδείχτηκε πρώτη στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το OpenFood και ο οποίος έληξε στις 30 Απριλίου 2011! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην τελευταία εβδομάδα, ανάμεσα στα τρεξίματα και τις υποχρεώσεις, ανεβοκατέβαινα τη Σοφοκλέους αλλά και τα πέριξ της Πλατείας Κλαυθμώνος για προμήθειες για[...]
Πηγή: bostanistas.grΚυδώνια στο φούρνο! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά για χειμερινά τραπέζια φίλοι μου , το κάνω Αγ. Δημητρίου, το κάνω τα Χριστούγεννα και ξέρω ότι το θέλει όλη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr