Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Πρόκειται για τον γαλανομάτη ραδιοπειρατή της μπλογκογειτονιάς. Θύμιος το όνομά του, ευγενικός και γεμάτος χιούμορ. Είμαστε και "κουμπάροι" απ'την εποχή των[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα την καταγραφή την προηγούμενη εβδομάδα με περιγραφή για όλη την οικογένεια, δηλαδή εκτός από εμένα (Πέγκυ, χαίρω πολύ!) τον[...]
Πηγή: greekcook.grΤα ατομικά κλαφουτί (Clafoutis) με κολοκύθι και πράσο της συνταγής, είναι μια πρωτότυπη δημιουργία μου, που προήλθε απ’ τη μελέτη διαφόρων σχετικών Γαλλικών[...]
Πηγή: caruso.grΟι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.comΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές συχνά οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 100γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο 2κ.σ.λάδι 1αυγό 1πρέζα αλάτι 1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 150γρ.αλεύρι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2φλ.λάχανο ψιλ/νο 2μέτρια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι η εποχή τους! Από τον Οκτώβρη και μετά , όλο το χειμώνα τα κυδώνια είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα της κουζίνας μας. Σε πολλούς δεν αρέσουν ωμά επειδή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr...στην κλασσική της εκδοχή Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Είναι φορές που σκέφτομαι πόσο σοφή είναι η φύση κι έτσι το ίδιο φρούτο να μας χαρίζει δύο ή και τρία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grComments are closed. Μια από τις αγαπημένες μου μαρμελάδες είναι αυτή με τα ανάμεικτα εσπεριδοειδή. Μπορείτε να φτιάξετε τη μαρμελάδα με οποιαδήποτε[...]
Πηγή: kopiaste.infoΛατρεμένη συνταγή για τις κρύες βραδιές του χειμώνα. Αν την απολαύσετε με παρέα ακόμη καλύτερα. Μόνο προσέξτε μην χάσετε το ψωμάκι σας μέσα στα λιωμένα τυριά,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Για τη βάση 10 φύλλα κρούστας 150γρ. βούτυρο λιωμένο 12 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα 100γρ. καρύδια χοντροκομμένα 150γρ. γραβιέρα τριμμένη 3κ.σ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ. Γάλα 1 φλυτζάνι του τσαγιού Φρουτοποτό με πορτοκάλι , μήλο και βερύκοκο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grTo video project «σχολικό κολατσιό» συνεχίζεται. Μετά τα μάφινς μπανάνας με μούσλι σειρά έχουν τα πανεύκολα (ούτε μίξερ δεν χρειάζομαι για να τα ετοιμάσω)[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΚαλή σας μέρα!!! Να έχετε μιαν ήρεμη και νόστιμη εβδομάδα!!! Να σας γλυκάνω αποφάσισα σήμερα με μια παραδοσιακά ελληνική γλύκα... μια γλύκα που είναι όλο άρωμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grκαλημέρα σε όλους!!!! 10 ημέρες χωρίς ίντερνετ... ο ένας υπάλληλος έλεγε φταίει το modem, ο άλλος έδινε βλάβη για την γραμμή, την επόμενη είχε βλάβη το τμήμα[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.gr