Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Οι χημικές ουσίες σήμερα χρησιμοποιούνται κατά κόρον …μπορούμε όμως με την βοήθεια των Βοτάνων και των Αιθέριων Ελαίων να τις αποφύγουμε, τουλάχιστον σε[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαινούργιες αφάλες από τον Σαραντάκο. Έγραφε προχτές για το πώς πίνεται το κρασί ( δυο χρονογραφήματα του Βάρναλη ) και κάπου έγραψε για κρασοψιχιά (ψωμί μέσα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά 200γρ γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 10 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι 1 φλιτζάνι καρπούζι ψιλοκομμένο 1 σύκο κομμένο σε 8 κομμάτια 1 κουτ. σούπας καθαρισμένο[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΌσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι είμαστε ένα από τα ελάχιστα food blogs που δεν διαφημίζουμε κάποια εταιρεία, αν και πάρα πολλές μας έχουν πλησιάσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌπως ξέρετε, είμαι Πολίτισσα. Από μικρή λοιπόν κάθε Αγίας Βαρβάρας αφενός κοινωνούσαμε στην εκκλησία τα παιδιά για τα Χριστούγεννα και αφετέρου φτιάχναμε για[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜιας και τα σταφύλια έχουν την τιμητική τους είπαμε να τα χρησιμοποιήσουμε! Δροσερό γλυκάκι λοιπόν ετοιμάσαμε...κάτι ανάμεσα σε τάρτα και cheesecake... Υλικά[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαλιότερα, δεν υπήρχε ελληνικό σπίτι που να μην είχε μια γυάλα με νεραντζάκια. Βύσσινο, κυδώνι, φράπα, νεραντζάκι, σταφύλι. Οι μαγευτικές γυάλες που[...]
Πηγή: bostanistas.grΓυρίζοντας από την Αίγινα όλο και κάτι κουβαλάω μαζί μου. Συνήθως ψάρια ή ένα βαζάκι αχινό ή ό,τι βρω τέλος πάντων στην αγορά. Σχεδόν πάντα γυρνάω και με μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπάρχουν μερικά γλυκά που αποκτούν μυθική υπόσταση για οικογένεια και φίλους. Η προετοιμασία και το σερβίρισμά τους προάγει την συγκέντρωση σε ειδική[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο σπίτι μας το λέγαμε «μελαχρινό» και αλλού το έλεγαν «νηστήσιμο» το κέικ αυτό με λάδι, ξανθές σταφίδες, καρύδια και μπαχαρικά, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπόψε θέλω να πιω , Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι ή Φέρτε να πιω να ξημερωθώ ; Με όποια διάθεση και αν μας βρίσκουν τούτες οι γιορτές, στα τραπέζια ή στα πατώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.grNo Comments Yet. Ένα ταξίδι προέκυψε ξαφνικά και επειδή είχα αρκετά φρούτα που ήθελα να καταναλωθούν πριν φύγουμε (τα ροδάκινα ήταν από την περασμένη βδομάδα),[...]
Πηγή: kopiaste.infoNo Comments Yet. Τα τσίζκεϊκ είναι από τα αγαπημένα μας γλυκά. Εάν με ρωτήσετε τι προτιμάω, εκείνο που ψήνεται στο φούρνο ή το απλό τσίζκεϊκ θα ήταν δύσκολο[...]
Πηγή: kopiaste.infoΣήμερα κερνάω γλυκό γιατί είναι η 34η επέτειος του γάμου μας. Χρόνια μας πολλά και να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Δεν θα γράψω πολλά λόγια αλλά[...]
Πηγή: kopiaste.info500γρ. κουβερτούρα ή μαύρη σοκολάτα 200ml κρέμα γάλακτος 100ml γάλα 1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο φρούτα για το σερβίρισμα (φράουλες, μπανάνες, νεκταρίνια, σταφύλια)[...]
Πηγή: cooklos.grΤο φρουί ζελέ με φρέσκα φρούτα, όπως το λέγαμε παλιά, είναι από τα πιο εύκολα, γρήγορα, αλλά και πολύ δροσερά, καλοκαιρινά γλυκάκια. Επειδή μάλιστα δεν έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grPin It Πόσο χαίρομαι όταν μου στέλνετε συνταγές εκτελεσμένες και φωτογραφισμένες από εσάς!!!! Θα ήθελα αν συνεχίσετε, να καθιερώσουμε μια στήλη με συνταγές[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr