Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Οι φράουλες σε συνδυασμό με τη σοκολάτα, πάλι, άλλη αμαρτία...Στην πιο απλή μορφή, τις βουτάμε σ' ένα μείγμα λειωμένης κουβερτούρας με λίγο καλαμποκέλαιο,και[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαλή Χρονιά φίλοι μου!!! Να έχουμε όλοι ένα τυχερό, χαρούμενο κι ευτυχισμένο 2015!! Πως τα περάσατε?? βολτάρατε? επαναφορτίσατε μπαταρίες?? κάνατε απολογισμό[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕστάλη από Ορφέα Τζανετόπουλο Αυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΟι Άγγλοι, που από παλιά θεωρούσαν τα λεμόνια εξαιρετικά πολύτιμους καρπούς - εισαγόμενους, μια και λεμονιές δεν ευδοκιμούν στο νησί τους -, επινόησαν τούτη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!! Σάββατο... γιούπιιιιιιι!!!! Λατρεύω τα Σαββατοκύριακα, έχουν ξενοιασιά, ηρεμία, ευτυχία (γιατί η ευτυχία βρίσκεται στα πολύ απλά και καθημερινά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌπως λέμε προς το τέλος της άνοιξης «η εποχή των κερασιών», έτσι και τώρα, μες στο καταχείμωνο, είναι ασφαλώς η εποχή των ξινών. Τα πορτοκάλια,[...]
Πηγή: bostanistas.grOταν είχα γαστρονομικές στήλες σε εφημερίδες και περιοδικά μισούσα την εποχή αυτή επειδή έπρεπε ντε και καλά να δώσω μενού "αφροδισιακό" με την[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχουν μέγεθος όσο το νύχι απ' το μικρό μου δάχτυλάκι. Δεν είναι ακριβώς άγριες αυτές οι μικρές ευωδιαστές φραουλίτσες της Κέρκυρας αλλά σίγουρα είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι συνταγές που παπαγαλίζουμε από[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο σπίτι μας το λέγαμε «μελαχρινό» και αλλού το έλεγαν «νηστήσιμο» το κέικ αυτό με λάδι, ξανθές σταφίδες, καρύδια και μπαχαρικά, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πιο γνωστή και αγαπητή εκδοχή του αυστριακού, κατά παράδοση, γεμιστού γλυκού είναι εκείνη με το μήλο, συνδυασμένο συχνά με σταφίδες και κανέλα. Σήμερα σας[...]
Πηγή: bostanistas.grΦαίνεται πως μπαίνουμε πια για τα καλά στην τελική ευθεία ή καλύτερα στην μεγάλη προ Χριστουγέννων εποχή, καθώς έχει επιμηκυνθεί πια ο χρόνος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚάποιες φορές απορώ κι' εγώ με τον εαυτό μου, πως μου βγαίνουν κάποιες συνταγές ή εκτελέσεις (στην κυριολεξία δηλαδή...) με τα διαθέσιμα υλικά. Αλλά θα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠαγωτοκρεμούλα για μικρούς και μεγάλους...Που δεν παχαίνει φυσικα :') Τι χρειαζόμαστε: 1 μπανάνα 8 φράουλες 1 μήλο 2 μανταρίνια χωρίς κουκούτσια 100ml κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 12/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Τούρτα με σοκολάτα, πορτοκάλι και μανταρίνι χωρίς ψήσιμο Μια συνταγή για μια[...]
Πηγή: sintayes.grΔεν έχεις τίποτα στο ψυγείο, πού να τρέχεις έξω, προσέχεις την διατροφή σου, κάνεις οικονομία μα θες κάτι γλυκό. Εναλλακτικά σου ξέμειναν μήλα και δεν ξέρεις[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comComments are closed. Πριν μερικές ημέρες ήταν τα γενέθλια του γιου μου και του έφτιαξα αυτή την τούτα με παντεσπάνι βανίλιας, κρέμα τυριών με επικάλυψη[...]
Πηγή: kopiaste.infoΥΛΙΚΑ 3 cup αμύγδαλο άσπρο τριμμένo 10 μανταρίνια μόνο την φλούδα 2 1/2 cup ζάχαρη άχνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουλιάζουμε και ξεπικρίζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια στο[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΥλικά Μπισκότα digestive 180 γρ τριμμένα Ζάχαρη καστανή 50 γρ μαλακή Ζάχαρη λευκή 50 γρ Βούτυρο 80 γρ λιωμένο Τυρί κρέμα 50 γρ Αυγά 2 χωριστά τα ασπράδια από[...]
Πηγή: chefoulis.grΜελίμηλον!!! Σας λέει κάτι η λέξη;;; Αν όχι να ...βοηθήσω... μελίμηλον λεγόταν η μαρμελάδα που έφτιαχναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, σιγοβράζοντας κυδώνια με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΈνα σοκολατοφραουλένιο «στεφάνι» για την αυριανή Πρωτομαγιά. Χωρίς ψήσιμο απολαμβάνουμε ένα ιδανικό επιδόρπιο, μια σπέσιαλ Τάρτα Μαύρης Σοκολάτας και Φράουλας.[...]
Πηγή: kitchenstori.es