Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Για το κέικ θα χρειαστείτε: 250 γραμ. αλεύρι 160 γραμ. ελαιόλαδο 160 γραμ. φυσικό χυμό πορτοκάλι 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. κανέλα 170 γραμ. ζάχαρη[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΜαρμελάδα μπανάνας, αρέσει στα πιτσιρίκια και συνοδεύει ευχάριστα πολλά γλυκά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 1700 γρ. μαρμελάδας Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό τα πιο ωραία φρούτα του χειμώνα, το κυδώνι μας δίνει υπέροχα γλυκά κουταλιού αλλά και αυτή την έξοχη μαρμελάδα. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]
Πηγή: sintayes.grΌπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τις ημέρες που νηστεύουμε και όχι μόνο!! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. άχνη 350 ml νερό 450 γρ. αλεύρι μαλακό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 1600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grMarshmallows από τον Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. ζάχαρη 400 γρ. νερό 4 φύλλα ζελατίνας (20 γρ.) άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη Βράζουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το ταχίνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις μπανάνες. Τοποθετούμε πρώτα στο μπλέντερ το νερό, τη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣας στέλνω την κυριακάτικη καλημέρα μου με ένα πολύ νόστιμο και δυναμωτικό γλυκό για τη νηστεία! Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου! Υλικά: 300 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το μέλι, τη γλυκόζη και τη ζάχαρη. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα. Μόλις λιώσει η ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr