Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Η συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ Τεμαχίζουμε το παγωμένο βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το τοποθετούμε στο μίξερ ή σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τα μήλα με λίγη ζάχαρη και τα πολτοποιούμε. Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε χαμηλή φωτιά ή σε μπεν μαρί ή στο φούρνο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΜΠΛ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Το τεμαχισμένο βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, το αλεύρι και το αμύγδαλο σκόνη. Λιώνουμε την κουβερτούρα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Αφαιρούμε από το ψωμί την κόρα και το θρυμματίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη άχνη, τα αυγά και το γάλα και ανακατεύουμε πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική Διαδρομή με το Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του πουμας φτιάχνει μια εύκολη και με λίγα έξοδα συνταγή.Πρόκειται για σφολιάτα στο φούρνο, μήλα, μαύρη[...]
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύμη: 175γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150γρ. μαύρη ζάχαρη 150γρ. αμύγδαλο τριμμένο σε σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΛίγο πριν μπούμε στη Σαρακοστή,οπότε ο γνωστός μας χαλβας με το λαδάκι του θα είναι πρώτος στη λίστα των γλυκών,αυτός εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο του... Τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤΖΑ!! Με χασατε το ξέρω, αλλά για εναν μηνα ακόμη, θα βρίσκομαι σε μια δυσκολη φάση αφού αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό... Οταν με το καλό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες. Τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Αδειάζουμε στη βρώμη. Προσθέτουμε το μέλι, την καστανή ζάχαρη, το επιδόρπιο γάλακτος, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο. Πολτοποιούμε τα βρασμένα μήλα. Ανακατεύουμε τα αυγά, το μέλι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα και τα αβοκάντο και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και τα πολτοποιούμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔε θα μιλήσω καθόλου για τα προβλήματα της χώρας, τι να πω άλλωστε (I am speechless, που λένε), θα σας μιλήσω για το δικό μου πρόβλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου κρούστας. Λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή δεν το καίμε ) και μ’ ένα πινέλο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΆλλο ένα κέικ μαρμπρε (θα σκεφτείτε)…. Όταν όμως φέρνει την υπογραφή του μεγάλου ‘’γκουρού’’ Στ. Παρλιάρου, νομίζω ότι αξίζει τον[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr