Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Ένα απλό λαχταριστό και ζουμερο κεικ για όλη την οικογένεια. Θα το λατρέψετε για τη νοστιμιά του! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (1[...]
Πηγή: omanoclock.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑφού βγήκαν και τα κεράσια και τα βερύκοκα, μην ξεχνάτε οτι τίποτα δεν πάει χαμένο. Με τα κουκούτσια τους γίνεται λικέρ. Συνταγή από τη γιαγιά μου κι αυτή,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο δίχρωμο κέικ είναι ίσως το πρώτο γλυκό που δοκιμάζει κανείς από τα χεράκια της μαμάς. Ένα γλυκό που αρέσει σε όλους και αποτελεί έναν καμβά που είναι[...]
Πηγή: mamapeinao.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτά τα αυγά έχουν μέσα γέμιση παντεσπάνι και ψήνονται στο φούρνο. Μια πρόταση για δώρα και στόλισμα τώρα το Πάσχα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Διάφορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα από τα πιο ξεχωριστά, σπιτικά λικέρ, το καρυδάκι, αν και όχι πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια, με φίνα και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Γίνεται πολύ εύκολα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1.300 γρ κάστανα 400 γρ ζάχαρη (δείτε “Μυστικά” [1]). 450 ml νερό 5 ή και 6 γεμάτα σφηνάκια (150-180 ml) ρούμι ή μπράντυ ή, εναλλακτικά, 1 φασόλι βανίλιας 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 3 αυγά μέτρια 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τους, κοσκινισμένο ξύσμα από 1 πορτοκάλι 2 βανίλιες σε[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 3 αυγά 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τους, κοσκινισμένο ξύσμα από 1 πορτοκάλι 2 βανίλιες σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα αρωματικό και υγιεινό σιρόπι από την παράδοσή μας ! Οι ευχές «και στα δικά σου» ή «κι απ’ τα κουφέτα σου» που συνηθίζεται σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ σημερινή συνταγή είναι από το τετράδιο της γιαγιάς μου και ήταν τα αγαπημένα της παξιμαδάκια. Είναι φίνα , αφράτα και γλυκά, θυμίζουν τα ιταλικά biscotti ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝόστιμο, αφράτο και κυρίως διαιτητικό κέϊκ για να μην έχουμε πολλές τύψεις. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε ω3 λιπαρά οξέα λόγω των ξηρών καρπών. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr330 γρ. αυγά ζυγισμένα χωρίς το τσόφλι 160 γρ. αλεύρι 160 γρ, ζάχαρη 1 λεμόνι(20 γρ. φιλτραρισμένου χυμού και ξύσμα) 160 γρ. φυστίκια Αιγίνης καθαρισμένα και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠάμε να φτιάξουμε ένα κανταϊφάκι να γλυκαθούμε! Σε λίγα λεπτά θα το έχουμε έτοιμο! Χρειαζόμαστε μια συσκευασία φύλλο κανταϊφι, την οποία θα την αφήσουμε να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟ μπακλαβάς μου, έχω δοκιμάσει και άλλες φορές να φτιάξω την δική μου συνταγή όπως την θέλω, αλλά μου έλειπε κάτι.Έτσι τώρα σας έχω αυτό ακριβώς που ήθελα,[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΈνα απλό λαχταριστό και ζουμερο κεικ για όλη την οικογένεια. Θα το λατρέψετε για τη νοστιμιά του!ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (1[...]
Πηγή: omanoclock.gr