Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Καλησπέρα σας! Κυριακή βράδυ και νάμαστε στο τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μαθητές και καθηγητές αλλά και στο τέλος του εορταστικού δωδεκαημέρου![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για αρκετή ώρα. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη με το φτερό. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Χωρίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑυτό το κέικ είναι πειρασμός ! Είναι σκέτη αμαρτία! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Υλικα 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμη για τη φόρμα 30[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr300 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. βούτυρο (μαλακωμένο αρκετά, εκτός ψυγείου) 200 γρ. λευκή σοκολάτα 50 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 50 γρ. ζάχαρη άχνη 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το μπισκότο νουγκατίνας 160 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ζάχαρη κοινή 160 γρ. φουντούκια, τριμμένα σε σκόνη (τα τρίβουμε εμείς ή τα παίρνουμε έτοιμα τριμμένα) 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε στα μικροκύματα τη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα αυγά. Αλέθουμε τα μπισκότα με τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμα 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή βράδυ και νάμαστε στο τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μαθητές και καθηγητές αλλά και στο τέλος του εορταστικού δωδεκαημέρου![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣου 125 γρ. γάλα 125 γρ. νερό 110 γρ. βούτυρο αγελάδας 1 κ.γ. αλάτι (5 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη (10 γρ.) 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. αυγά (τα[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμα 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr“ Δες μαμά ένα ΓΙΓΑΝΤΙΟ DONUT” … .τουλάχιστον έτσι το χαρακτήρισε ο γιος μου !! Ενα κολασμένο υγρό devil's cake με γκαναζ σοκολάτας. Υλικά[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΠρόκειται για ένα κέικ αμερικάνικης προέλευσης και αποτελείται από στρώσεις αφράτου κέικ και σοκολατένιας ή λευκής κρέμας. Όσοι αγαπάτε τη σοκολάτα θα το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλό μήνα! Σήμερα ανοίγω καινούρια σελίδα στη ζωή μου ~ οι πρώην συνάδελφοί μου στην RBS (και γνωρίζω ότι αρκετοί από αυτούς διαβάζουν το blog[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr...το απόλυτο κολατσιό Καλησπέρα σας! Σάββατο απόγευμα, ο καιρός συννεφιασμένος προμηνύει το πραγματικό φθινόπωρο που επιτέλους έρχεται (ίσως και τον χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου !!!! Υλικά 300γρ. κουβερτούρα 300γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 150γρ. άχνη ζάχαρη 2 αβγά 2 κρόκοι αβγών Κρέμα[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά 600 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κ.σ μέλι 500 γρ κουβερτούρα από 70% κακάο 450 γρ μπισκότα τύπου μιράντα , πτιμπερ ή ότι μας αρέσει ξύσμα από 1[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠριν από δύο εβδομάδες περίπου πρόσεξα σε ένα κουτί μερέντας ότι είχε μία συνταγή για γλάσο μερέντας. Μου φάνηκε πολύ απλό και νόστιμο γι' αυτό σκέφτηκα να το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αμύγδαλο, το μπέικιν πάουντερ και το χονδροκομμένο αμύγδαλο. Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 04/12/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μους τριπλής σοκολάτας με σοκολατένια σως μπαχαρικών Μια υπέροχη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΜια πολύ ωραία πρόταση για τις γιορτές μας στέλνει η φίλη μας η Σταυρούλα! Μια «αστεράτη» καρυδόπιτα, καλυμμένη με λαχταριστή γκανάς σοκολάτας!! Η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο είπα ξανά πως το ταχίνι δεν είναι από εκείνα που αγαπώ..γενικά δεν το χρησιμοποιώ,παρά μόνο αν βρω κάποια συνταγή που μου κάνει κλικ... Μια από αυτές είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά, τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι και ανακατεύουμε. Λιώνουμε το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr