Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
Γειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΚαλημέρα!!!! Σήμερα έχω γενέθλια. Κλείνω τα 41 φίλοι μου και δεν τα κρύβω. Ούτε που κατάλαβα βέβαια πότε τα έφτασα, αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία. χαχα Δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]
Καλημέρα και καλό μήνα! Σήμερα ανοίγω καινούρια σελίδα στη ζωή μου ~ οι πρώην συνάδελφοί μου στην RBS (και γνωρίζω ότι αρκετοί από αυτούς διαβάζουν το blog[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ τέλεια συνταγή για brownies από τον Στέλιο Παρλιάρο. Χωρίς λόγια... (απλά απολαύστε...) Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ κουβερτούρα περιεκτικότητας σε κακάο 70%[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Στέλιου Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη 5 αυγά 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για ένα κέικ αμερικάνικης προέλευσης και αποτελείται από στρώσεις αφράτου κέικ και σοκολατένιας ή λευκής κρέμας. Όσοι αγαπάτε τη σοκολάτα θα το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκάκι σαν κέικ, πανεύκολο, που όσο γρήγορα γίνεται άλλο τόσο γρήγορα τρώγεται! Υλικά για μια φόρμα 20cm: 50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα cupcakes 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 300 γρ. αλεύρι 10 γρ. μπέικιν 180 γρ. γάλα Για την επικάλυψη 40 γρ. νερό 180 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...το απόλυτο κολατσιό Καλησπέρα σας! Σάββατο απόγευμα, ο καιρός συννεφιασμένος προμηνύει το πραγματικό φθινόπωρο που επιτέλους έρχεται (ίσως και τον χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπορεί η συνταγή να υπάρχει στο σάιτ της εκπομπής του Στ. Παρλιάρου, αλλά δεν μπορούσα να μην την προσθέσω και εδώ!! Εύκολο, αφράτο και πεντανόστιμο! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σησαμέλαιο, τον χυμό και την άχνη. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αμύγδαλο και το ξύσμα. Ομογενοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ Λιώνουμε την σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το σησαμέλαιο και ενσωματώνουμε το ταχίνι με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκατοστών βάζουμε αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια πολύ ωραία πρόταση για τις γιορτές μας στέλνει η φίλη μας η Σταυρούλα! Μια «αστεράτη» καρυδόπιτα, καλυμμένη με λαχταριστή γκανάς σοκολάτας!! Η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο είπα ξανά πως το ταχίνι δεν είναι από εκείνα που αγαπώ..γενικά δεν το χρησιμοποιώ,παρά μόνο αν βρω κάποια συνταγή που μου κάνει κλικ... Μια από αυτές είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή βράδυ και νάμαστε στο τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μαθητές και καθηγητές αλλά και στο τέλος του εορταστικού δωδεκαημέρου![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr