Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά (για 8-10 άτομα) ¼ φλ. ξανθά σταφιδάκια, 1/3 φλ. ρούμι ή μπράντι, 1 ½ κιλό ανάμικτα πράσινα και κόκκινα μήλα, 1 φλ. ζάχαρη, 1 φλ. ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Μερίδες 10 Μους 250 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες 6 κρόκοι αβγών 200 γρ. ζάχαρη 400 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 500 γρ. κρέμα γάλακτος με[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΟΧΙΤΟ Το καλοκαίρι του 2019 θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε τιμητικά και "το καλοκαίρι του τσίζκεικ", το οποίο φέτος αποδείχτηκε το αγαπημένο μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜάλλον το πέτυχα ... παγωτό , είναι η πρώτη μου ζαχαροπλαστική δημιουργία στα τυφλά! Παρασκευάστηκε υπό τους ήχους της προσωπικής μουρμούρας μου, με δύσοσμους[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑρωματισμένο με κανέλα και ρούμι, το παγωτό αυτό θα κάνει την παρέα να αναρρωτιέται που άνοιξε τέτοια υπέροχη gelateria! Εύκολη 3 Ώρες 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια 2-4 άτομα Για τη μπανάνα σπλιτ 6 μεγάλες κουταλιές παγωτού σοκολάτα εμπορίου ή σπιτικό 100 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1 μόρφατ 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα, καραμελωμένα όπως για το μπανόφι. 500 γρ. κρέμα γάλακτος 1-2 κουτ. ποτό π.χ. ρούμι ή κονιά Εκτέλεση: Χτυπάμε καλά τη[...]
Πηγή: greekmasa.grA very festive punch recipe today, dear friends! Destined to be served during holiday gatherings, it is creamy, very tasty and can be partially be made ahead[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grUpdate! H κλήρωση έγινε. 16 φίλοι από το blog και 14 από το fb που κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν like ΚΑΙ στην ανάρτηση (2 έχουν βγει γιατί έγραψαν και στο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈνα καταπληκτικό γλυκό είναι το προφιτερόλ, που αποτελείται από 3 μέρη: τα σου, την κρέμα σοκολάτα και την σαντιγί. Μπορεί να γίνει με εύκολο τρόπο αν[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο Clafoutis (Κλαφουτί, το τελικό s δεν προφέρεται) είναι ένα παραδοσιακό επιδόρπιο της περιοχής του Limousin στη κεντροδυτική Γαλλία, γνωστή και για τα[...]
Πηγή: caruso.gr