Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Γιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΜΠΛ Bάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί. Το αμύγδαλο, την ζάχαρη, το ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι, το παγωμένο βούτυρο και το αλεύρι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τους κρόκους και το βούτυρο. Ζυμώνουμε πολύ καλά. Αφήνουμε τη ζύμη να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα σας!!! Για τέταρτη φορά γράφω αυτή την ανάρτηση μια και ο "αγαπημένος" μου blogger αποφάσισε να με ταλαιπωρήσει και όχι μόνον να μην την δείχνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Για τέταρτη φορά γράφω αυτή την ανάρτηση μια και ο "αγαπημένος" μου blogger αποφάσισε να με ταλαιπωρήσει και όχι μόνον να μην την δείχνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grOk, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχει υποβληθεί από gabanna Δευτέρα, 02/03/15 Υλικά:350 γρ. Μπισκότα πτι-μπερ250 γρ. Βούτυρο190 γρ. Ζάχαρη άχνη60 γρ. Φρέσκος χυμός πορτοκάλι50 γρ. Κακάο2[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΤΟΥΡΤΑ Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 10 εκ. Βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί κομμένο στη διάμετρο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 60 γρ. κονιάκ ή χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. βούτυρο αγελάδας 200 γρ. ζάχαρη άχνη 2 αυγά 50 γρ. κακάο Οδηγίες 20' + 4ωρες αναμονής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ αφορμή δόθηκε από μια συνταγή του Σ. Παρλιάρου που έπεσε στα χέρια μου, «Τούρτα μαρέγκας με σοκολάτα». «Τι τούρτα, τι τάρτα;» σκέφτηκε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΟ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρίβουμε τα μελομακάρονα με το χέρι και τα ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΘα φανταζοσασταν οτι αυτη η τούρτα ειναι πανευκολή να γίνει και μάλιστα είναι απλό μπισκοτογλυκό; Δείτε τη καταπληκτική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Υλικά:[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣυνταγή: Στέλιος Παρλιάρος Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια τούρτα που αποτελείται από... διαδοχικές στρώσεις από λεπτό μπισκότο και σοκολατένια[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές