Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Το περιοδικό του Στ.Παρλιάρου "Γλυκιές ιστορίες" είναι από τα αγαπημένα μου... έχω πάθει εξάρτηση! Τρέχω σαν "τρελλή" να το αγοράσω την ημέρα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπέμπτη άγριο χάραμα και βρίσκομαι στο τραίνο,πετάγομαι μέχρι την αθήνα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της αδερφής μου.στη διαδρομή είχαμε έναν μεθυσμένο που[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΦίλες και φίλοι γεια σας! Καιρό έχω να κάνω Τουρtorial και μου λείψατε! Αφού βρήκα λοιπόν το χρόνο και όχι μόνο την αφορμή, θα σας κάνω ένα εκπαιδευτικό ακόμα[...]
Πηγή: caketutorial.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Για τέταρτη φορά γράφω αυτή την ανάρτηση μια και ο "αγαπημένος" μου blogger αποφάσισε να με ταλαιπωρήσει και όχι μόνον να μην την δείχνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓειά σας ! ! ! ! ! Τι μου κάνετε;;;; Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ... χάθηκα κάπως, δυστυχώς πλέον δεν έχω τον χρόνο να ανεβάζω συνταγές όπως ανέβαζα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΑυτή είναι μια συνταγή που επινόησα εγώ η ίδια. Η κρέμα βέβαια είναι συνταγή του κύριου Παρλιάρου τον οποίο εκτιμώ πολύ και υπεραγαπώ.. Τα υπόλοιπα όμως μέρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με κορν φλάουερ και ρίχνουμε 1/3 γάλα από την κατσαρόλα για να αραιώσει το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σκούρα καραμέλα. Μαλακώνουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 250[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grOk, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τους κρόκους. Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε χαμηλή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ αφορμή δόθηκε από μια συνταγή του Σ. Παρλιάρου που έπεσε στα χέρια μου, «Τούρτα μαρέγκας με σοκολάτα». «Τι τούρτα, τι τάρτα;» σκέφτηκε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓενέθλια σήμερα στο σπίτι και για τούρτα επέλεξα μια υπέροχη τιραμισού! Υλικά για μια στρογγυλή φόρμα Νο 20: 300 γρ μπισκότα σαβαγιάρ 500 γρ μασκαρπόνε 150 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο πτι μπερ (225 γρ.) 1 κιλό φρέσκο γάλα, πλήρες + 300 γρ. επιπλέον για τα μπισκότα 4 αυγά 250 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕποχή για τους λάτρεις των ροδάκινων, η συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 12 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι όμορφη η εβδομάδα που πέρασε! Τι δημιουργική! Τη ευχάριστη! Από την αρχή μέχρι το τέλος! Τη Δευτέρα ο άντρας μου είχε γενέθλια! Τα γιορτάσαμε όλο το σόι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr