Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Βερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χοσάφι είναι παραδοσιακή μικρασιάτικη κομπόστα που γίνεται συνήθως με αποξηραμένα φρούτα και κατάλληλο για την περίοδο της νηστείας. Εδώ εγώ την κάνω[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά ½ κιλό τριαντάφυλλα (δες σημείωση) 1 κιλό ζάχαρη, 1 1/3 φλ. νερό, 1 ½ κουταλιά χυμός λεμονιού. Εκτέλεση Αφαιρείτε τα πέταλα από τα τριαντάφυλλα, τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com...για τη μαρμελάδα με βανίλιες 1 κιλό βανίλιες (δαμάσκηνα) 450-500 γρ ζάχαρη 120 ml νερό χυμό από 1 λεμόνι ...τα προαιρετικά (πολλά και διάφορα…) άλλα φρούτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό αλεύρι ίσως και λίγο παραπάνω , ανάλογα το αλεύρι 2 βανίλιες -ζάχαρη με άρωμα πορτοκάλι 50 γρ μαγιά ή 2 φακέλάκια ξερή μαγιά 8 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο καλοκαίρι για μένα είναι η ιδανική εποχή για να κάνουμε την παρακαταθήκη μας σε μαρμελάδες για τον χειμώνα. Με τόσα πολλά φρούτα που έχουμε στην Ελλάδα,[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΜία υπέροχη φρουτόπιτα φτιαγμένη από εμένα. Με φανταστικά υπέροχη γευστική, μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού. Η συνταγή δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο, αλλά όπου[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤο Σύκο είναι ο καρπός της συκιάς που συναντάται αυτοφυές σχεδόν σε όλη τη Μεσόγειο και καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου για τους εδώδιμους καρπούς[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 180 γρ. πολύ κρύο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια (μέγεθος μπιζελιού) άχνη ζάχαρη για το άνοιγμα του[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα σας και καλό σας μήνα!!! Έφτασε ο Δεκέμβριος!!! Ο πιο ωραίος μήνας που μας φέρνει τα Χριστούγεννα!! Ας γίνουμε λίγο παιδιά κι ας περιμένουμε με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ Αυτή είναι η δεύτερη συνταγή για μαρμελάδα δαμάσκηνο στο laboratorio . Η πρώτη δημοσιεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια και μπορείτε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλό σας μήνα!!! Έφτασε ο Δεκέμβριος!!! Ο πιο ωραίος μήνας που μας φέρνει τα Χριστούγεννα!! Ας γίνουμε λίγο παιδιά κι ας περιμένουμε με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο τυρί κρέμα (philadelphia) 1 κουταλιά σούπας γάλα εβαπορέ 1 κουταλιά σούπας στραγγιστό γιαούρτι 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας περίσσεψαν κουλουράκια. Και δεν βλέπετε να «τραβιούνται» πια. Κάντε τα τρουφάκια. Τι θα χρειαστούμε; Για τη γεμιση Κουλουράκια Αμύγδαλα ή καρύδια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (για περίπου 1 κιλό) 100 γρ. δαμάσκηνα ξερά, χωρίς κουκούτσι, 100 γρ. βερίκοκα ξερά, 100 γρ. σύκα ξερά, 100 γρ. σταφίδες ξανθές, 250 γρ. μέλι θυμαρίσιο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Συνταγής 1 φλ. ξίδι κόκκινο από κρασί φλούδες από 2 πορτοκάλια 1/2 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι 1 ½ φλ. ζάχαρη 5 σπόρους κάρδαμου 1/2 κ.γλ. σπόρους[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΝα μη κεράσουμε με τόσα νέα; Σας αρέσουν οι αλλαγές μας; Το site μας ανανεώθηκε, και υποσχόμαστε ότι οι αλλαγές δεν θα είναι μόνο στην εικόνα… Έχουμε σχέδια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ πιο αγαπημένη και κλασική μαρµελάδα. Διαλέξτε ώριμα και γερά βερίκοκα, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. ΥΛΙΚΑ 20 μεγάλα κομμάτια βερίκοκα, περίπου 1 κιλό 800[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr’Η γλυκιά μαρμελάδα βερίκοκο θα ονειρεύεται εσαεί την ψηλότερη θέση στο βάθρο των μαρμελάδων κι ας την διεκδικεί ανέκαθεν με ήπιο τρόπο. Το βερίκοκο (ή[...]
Πηγή: pandespani.comΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr