νουα λεμονατο αργυρω | κριτσινια καροτου ακης | κομποστα ροδακινο βεφα | γλυκο καρπουζι βεφας αλεξιαδου | κεικ αλμυρο για παιδια | αρνι τηγανιτο | stafidopsomo syntagi | μηλοπιτακια παρλιαρου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα - Σιροπιαστο

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κέικ μυζήθρας με μαρμελάδα και κομπόστα βερίκοκο

Πώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Σορμπέ κεράσι με ξίδι μπαλσάμικο

Μιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ ♦♦ CHEESECAKE[...]

ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ Το τσιζ κεϊκ με βύσσινο είναι πλέον ενας κλασσικός συνδυασμός! Οταν είχα φτιάξει την υπέροχη μαρμελάδα βύσσινο/κεράσι ( εδώ ),[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
τάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας &[...]

τάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]

Πηγή: pandespani.com
Η γαστρονομία του λουκουμά (ιστορία και[...]

Ιστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
5 συνταγές για γλυκά με σιμιγδάλι

5 συνταγές για γλυκά με σιμιγδάλι Το σιμιγδάλι είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής ελληνικής ζαχαροπλαστικής (βλέπε: χαλβά και μελομακάρονα), καθώς[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ♦♦ CREMA DI RICOTTA[...]

ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η ρικότα ( ricotta ) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν και όχι ακριβώς τυρί, αφού δεν έχει υποστεί ζύμωση. Ricotta σημαίνει ουσιαστικά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Φιστικλί το ονομαστό !!!

Υλικά 250γρ. ψημένο φιστίκι Αιγίνης χωρίς αλάτι2 κ.σ βούτυρο1 + 1/4 φλ. σιμιγδάλι χοντρό1/2 φλ. νερό1 φλ. ζάχαρη1 κ.γ χυμό λεμονιού1,5 κ.σ ροδόνερο1,5 κ.σ[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Κέικ σιροπιαστό με ρικότα

Τι να πω γι αυτό το τόσο ξεχωριστό κέικ?? Πλούσιο, κρεμώδες, σιροπιασμένο ως το εσωτερικό του, ένα κέικ τελείως διαφορετικό από όσα έχετε μέχρι τώρα δοκιμάσει![...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Φιστικλί το ονομαστό !!!

Υλικά 250γρ. ψημένο φιστίκι Αιγίνης χωρίς αλάτι 2 κ.σ βούτυρο 1 + 1/4 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1/2 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ χυμό λεμονιού 1,5 κ.σ ροδόνερο 1,5[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Πώς να φτιάξετε Παγωτό Λουκούμι!!

Αυτή η ουράνια συνταγή παγωτού είναι ιδανική για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Υλικά 800γρ. φρέσκο τυρί ρικότα 3/4 φλιτζάνι (165γρ.) ζάχαρη άχνη 300ml[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες
ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ♦♦ CREMA DI RICOTTA[...]

ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η ρικότα ( ricotta ) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν και όχι ακριβώς τυρί, αφού δεν έχει υποστεί ζύμωση. Ricotta σημαίνει ουσιαστικά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy