Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Λοιποοοοοοοοοόν…. Να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Τον ξανάκανα χτες οπότε έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης… Πριν περάσω στη συνταγή (χεχε) να σας πω το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr2 κιλά ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη 1 και ¾ κούπας νερό 1 βανιλίνη 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού Για το ασβεστόνερο 2 γεμάτες κουτ. σούπας ασβεστοπολτός 5[...]
Πηγή: gastronomos.grΔεν θέλω να το παινευτώ, αλλά η καλύτερη μαρμελάδα φράουλα που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι αυτή που φτιάχνω ανακατεύοντας κανονικές φράουλες με τις μικρές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο όνομά μου είναι Μάγδα αλλά θα μπορούσε να ήταν Ρεβέκκα. Αυτό ήταν το όνομα που ήθελε να μου δώσει η μητέρα μου όταν έμαθε πως θα κάνει κορίτσι. Προτίμησε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο ομολογώ..το blogging μου δεν είναι στα φόρτε του τον τελευταίο καιρό. Δεν είμαι πια όσο συνεπής θα ήθελα ή φανταζόμουν να είμαι. Bασικά, δεν είμαι καθόλου.[...]
Πηγή: cookika.comΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓια πολλούς ανθρώπους το να τρως υγιεινά θεωρείται αγγαρεία. Όταν κατακλύζεσαι από έτοιμα φαγητά, πίτσες, ζυμαρικά, γλυκά και έτοιμα σνακ γιατί να μπαίνεις[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesPECAN PIE Η περίφημη πεκάν πάι ( pecan pie ), αποτελούν μαζί με την pumpkin pie τα δύο κλασσικά επιδόρπια του πλούσιου τραπεζιού της ημέρας των Ευχαριστιών.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr