ταχινοπιτα | πορτοκαλοπιτα με φυλλο | μοσχαρι στη γαστρα | σοκολατακια αργυρω | συνταγές για βασιλόπιτα | λουκάνικα σπετσοφαι | χαλβας φαρσαλων θερμιδες | γλωσσα στο τηγανι | εκμεκ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα - Σιροπιαστο

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Πανακότα με Κρέμα Καρύδας

Ολόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Dzur Dinner - Σάμι

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του γεύματος ήταν η αναπαραγωγή του σάμι. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα πιάτο που δεν είχα ξαναφτιάξει στη ζωή μου, αλλά και γιατί[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr

Γλυκό με δαμάσκηνα

1 1/2 κούπα του τσαγιού νερό 2 κούπες του τσαγιού ζάχαρη 1 κούπα κόκκινο κρασί μπρούσκο 1 ξύλο κανέλα 5-7 γαρύφαλλα καρφάκια 40 δαμάσκηνα πλυμένα και[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Κυδώνια με μαυροδάφνη

Κυδώνια με γλυκό κρασί και μπαχαρικά. Η συνταγή είναι από την Κωνσταντινούπολη και είναι γεμάτη από αρώματα... Τι χρειαζόμαστε: 4 κυδώνια κομμένα στα 4 300[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΨΑΡΙ JORIM

Καιρός ήταν επιτέλους για ένα νοητό ταξίδι στην Κορέα (αφού κανονικό ταξίδι, αυτήν την εποχή ειδικά, είναι απαγορευμένο...), μέσω ενός καταπληκτικού[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Parfait μαστίχας με σος από κόκκινο κρασί

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, καιρός να δροσιστούμε με ένα Parfait μαστίχας Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Food Hacking: Μετατρέψτε ένα μέτριο Κρασί σε[...]

Αν όχι σε όλους αλλά στους περισσότερους από εμάς έχει τύχει στις αναζητήσεις μας για ένα καλό κρασί να πέσουμε σε ξύδι. Σε μία τέτοια περίπτωση συνήθως φυλάμε[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Αλκαλική  διατροφή

Μάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ΚΥΔΩΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ  ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ για ένα ταψί -3 κυδώνια με τη φλούδα κομμένα στα τέσσερα -1½ κούπα ζάχαρη -1½ κούπα νερό -1 σφηνάκι κονιάκ -1 σφηνάκι κόκκινο κρασί -3 κόκκους[...]

Πηγή: everythingcook.blogspot.gr
Food Hacking: Μετατρέψτε ένα Μέτριο Κρασί σε[...]

Αν όχι σε όλους αλλά στους περισσότερους από εμάς έχει τύχει στις αναζητήσεις μας για ένα καλό κρασί να πέσουμε σε ξύδι. Σε μία τέτοια περίπτωση συνήθως φυλάμε[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Σύκα Κύμης, ένα πολύτιμο φρούτο

Η ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το blog : http://koumiotis.blogspot.gr Η ζωή στην Κύμη και τα χωριά της Ιστορία Τα σύκα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
lixoudis//ΧΑΛΒΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ

ΧΑΛΒΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΥΛΙΚΑ -150 γρ.σιμιγδαλι ψιλο. -70 γρ.αλευρι που φουσκωνει μονο του. -6 αυγα.(χωριστα τα ασπραδια) -2 φυσιγγια βανιλια. -100γρ.αμυγδαλα[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr
Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά του κόσμου[...]

Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά του κόσμου !!! Κάθε χώρα του κόσμου έχει την δική της παράδοση Έχετε μήπως περιέργεια να μάθετε τι γλυκά προτιμούν ανά τον[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Γιατί έξω έχει κρύο... (και μέσα καρυδόπιτα)!

Χειμωνιάτικα γλυκάκια σαν το σημερινό, είναι το τέλειο συνοδευτικού ενός ωραίου γεύματος, σε εκείνο ακριβώς το σημείο που η παρέα κάθεται γύρω από το τραπέζι[...]

Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
ΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΜΠΑΪΌΝΕ  ♦♦ GELATO ZABAIONE

ΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΜΠΑΪΌΝΕ Το zabaione (τζαμπαϊόνε), κλασσική ιταλική συνταγή, είναι μια κρέμα με πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται με κρόκους αυγών, ζάχαρη και γλυκό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Γελαστή ωδή στα λεμονάτα ροδάκινα

Πρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χειμωνιάτικο γλυκό χωρίς τύψεις

Εμένα σπάνια με πιάνει μανία να φάω κάτι γλυκό και η μητέρα μου μόνο τις γιορτινές μέρες έφτιαχνε γλυκά. Το επιδόρπιό μας ήταν τα εποχιακά φρούτα. Ο άντρας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα τραγανοτρυφερονόστιμα κουλουράκια της Ρίτσας

Η κα Ρίτσα Καφεντζή , είναι η υπεύθυνη κουζίνας, στο εστιατόριο του προσωπικού, της εταιρίας που εργάζομαι. Όσοι φιλοξενούμενοι επισκέπτες - συνεργάτες[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Χωρίς βούτυρο, μήτε αυγά: κέικ θαύμα!

Όλα ξεκίνησαν με κάτι εξετάσεις αίματος που έδειξαν κάπως τσιμπημένη χοληστερίνη. Έτσι άρχισε το (όχι πάντα πετυχημένο) κυνήγι των τροφών με χαμηλή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και “μεθυσμένη” σος[...]

Αναρτήθηκε στις 25/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και “μεθυσμένη” σος με δαμάσκηνα Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και μεθυσμένη[...]

Πηγή: sintayes.gr
Κρέμα δαμάσκηνου με μπισκότα, σαντιγί και[...]

Υλικά για 4 άτομα Για την κρέμα δαμάσκηνο 20 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 1 πρέζα κανέλα 2-3 μοσχοκάρφια 4 κουτ σούπας ζάχαρη 1 νεροπότηρο λευκό κρασί Για τη[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Επιδόρπιο Σύκο

Τι χρειαζόμαστε: 6 σύκα με τη φλούδα (μέτρια) 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 1 κουταλιά μέλι 2 κουταλιές ζάχαρη Σε τηγάνι βάζετε το κρασί, το μέλι και τη ζάχαρη και[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αχλάδια με σαφράν και Μασκαρπόνε

Υλικά: 1 φακελάκι σαφράν 8 μεγάλα αχλάδια 200 γρ. ζάχαρη 1 φλυτζάνι νερό 1 ½ φλυτζάνι λευκό κρασί φλούδα από ένα πορτοκάλι 2 συσκευασίες των 200 γρ.[...]

Πηγή: greekcook.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : IL TIRAMISU ♦♦[...]

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ για τούς QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μια χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν άνοιξε ένας νέος κύκλος στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ[...]

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μελομακάρονα με μαυροδάφνη και μπαχαρικά

Πάει κι αυτό!!!! Έτοιμα τα μελομακάρονα που θα υποδεχθούν το 2014 (αν προλάβουν!!) Αυτή τη φορά τα μελομακάρονα μέθυσαν με ...μαυροδάφνη, σπιτικό λικέρ κανέλας[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κέικ Φρέσκων Σύκων και Γλυκό του Κουταλιού Σύκο

Ένα κέικ ξεχωριστό με σύκα, σιμιγδάλι, σιρόπι σφενδάμου και μαζί του ένα μοναδικό γλυκό του κουταλιού με τα αγαπημένα μας φρέσκα σύκα αλλά και με σανγκριά και[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Tahin Helvasi: Η σοκολάτα της Ανατολής

Tahin Helvasi: Η σοκολάτα της Ανατολής Όπου βρείς ντολμάδες και μπακλαβά, τότε ζήτα και ΧΑΛΒΑ. Πράγματι, αυτά τα τρία μπορούμε να τα βρούμε από την Μάλτα μέχρι[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy