Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Μια σάλτσα με βάση τη μαγιονέζα που συνοδεύει άριστα τα τηγανιτά λευκά ψάρια και θαλασσινά καθώς και το τηγανιτό κοτόπουλο. Στην κεντρική ευρώπη συνοδεύει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΣυνταγή 1 (με μουστάρδα Dijon): Υλικά: 1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και ξεφλουδισμένη 2 σκελίδες σκόρδο 1 φέτα άσπρο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΜια συγγενής της δικής μας σκορδαλιάς απο τη Ν. Γαλλία που συνοδεύει υπεροχα ψητά και τηγανητά λευκά κρέατα ψαρια και θαλασσινα. Δοκιμάστε την με τηγανητά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά : 150 γρ. μαγιονέζα 300 γρ. γιαούρτι σακούλας Αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν μαϊντανός[...]
Πηγή: yumyum.grΣάλτσα ροκφόρ για να συνοδεύσετε τα ψητά σας Συνταγή : Andrew P Μερίδες : για 1 μερίδα Απαιτούμενος Χρόνος : 10 περίπου λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr