Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Μια σάλτσα με βάση τη μαγιονέζα που συνοδεύει άριστα τα τηγανιτά λευκά ψάρια και θαλασσινά καθώς και το τηγανιτό κοτόπουλο. Στην κεντρική ευρώπη συνοδεύει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυνταγή 1 (με μουστάρδα Dijon): Υλικά: 1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και ξεφλουδισμένη 2 σκελίδες σκόρδο 1 φέτα άσπρο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 γιαούρτι (με 10% λιπαρά κατά προτίμηση πχ. ΤΟΤΑL) 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη (κατά βούληση) λάδι, ξύδι [...]
Πηγή: greekcook.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΠρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr160 γρ τόνο σε λάδι 2 κ.σ. κάπαρη σε ξύδι 2-4 φιλετάκια αντσούγιας (ανάλογα πόσο έντονη θέλετε μα νοιώθετε τη γεύση της στη σάλτσα) 2 σφικτά αυγά χυμό από 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣάλτσα ανταλούζ andalouse Υλικά 1 1/2 φλ. μαγιονέζα 1/2 φλ. κέτσαπ 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη 2 κ σ. κονιάκ αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μπολ[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα 1 κ. σούπας κάπαρη πλυμμένη και ψιλοκομμένη 1 κ. σούπας μουστάρδα 1 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 κ. σούπας μαϊντανός[...]
Πηγή: sidages.grΓια 4-6 άτομα 200 γραμμάρια μαγιονέζα 80 γραμμάρια κέτσαπ Ένα σφηνάκι κονιάκ ή ουίσκι 50 ml κρέμα γάλακτος Ταμπάσκο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 4 κρόκους αυγών 10 γρ. αλάτι 20 γρ. μουστάρδα σκόνη χυμό 1 λεμονιού 1 λίτρο ηλιέλαιο ξύδι πιπέρι αλάτι Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε τα αυγά,[...]
Πηγή: greekcook.gr