Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
2 κεσεδάκια φράουλες (1 κιλό περίπου) 1 - 1 1/2 κούπα ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκές είναι οι φράουλες) 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜε τα φρούτα της εποχής, τα βερίκοκα, έφτιαξα μια πολύ ωραία σάλτσα βερίκοκο. Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε όποιο γλυκάκι μπαίνει μια ανάλογή σος. Εκτός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη σάλτσα, ιδανική για να δώσουμε επιπλέον γεύση τα ψητά μας. Ταιριάζει πάρα πολύ σε ψητά ψάρια , αλλά μπορεί να δώσει χρώμα και γεύση και σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣάλτσα σοκολάτας, γκανάζ, νηστίσιμη. Αυτή η σάλτσα είναι για επικάλυψη σαρακοστιανών γλυκών, όπως για την νηστίσιμη τούρτα που έχω στις συνταγές μου, κ.λ.π.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας μαργαρίνη σοφτ αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά) 2 αυγά (ελαφρώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣάλτσα κεράσι, ό,τι πρέπει για να διακοσμήσετε cheese-cake τούρτες black forest και ό,τι άλλο βάζει το μυαλό σας. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Γλυκά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ σάλτσα Marchand de Vin (Μαρσάν ντε βεν = έμπορος κρασιών) είναι μια κλασική σάλτσα της Γαλλικής μαγειρικής που είθισται να συνδυάζεται με entrecôte[...]
Πηγή: caruso.gr