Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή για χαλβά, πραγματικά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι νηστίσιμος! Τι χρειαζόμαστε: 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Μεσόγειος! Μια θάλασσα τόσο υπέροχη όσο και πονεμένη! Μια θάλασσα που χάρισε το όνομά της σε μια διάσημη, πια, διατροφή... τόσο για τα υγιεινά και νόστιμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 1 μέτρια φόρμα του κέικ με τρύπα στη μέση 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. φυτική μαργαρίνη ή 100 γρ. φυτικό έλαιον πχ ηλιέλαιον 250 γρ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί κάποιες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια να αρχίσουμε γλυκά! Πήγε κιόλας 10 του Γενάρη και δεν έβαλα καμιά καινούρια ανάρτηση. Κι όμως πολλές φωτογραφίες και συνταγές με περιμένουν αποθηκευμένες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ χαλβάς είναι ένα γλυκό ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Είναι επίσης ένα γλυκό χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και γι’ αυτό το λόγο[...]
Πηγή: ediva.grΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Αγαπημενο γλυκακι ο χαλβας, ιδιως κατα την περιοδο της Σαρακοστης, εχει την τιμητικη του! Ο χαλβας που σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grεδώ και κάποιες μέρες μου είχε έρθει η όρεξη για χαλβά σιμιγδαλένιο,αλλά όλο και κάτι γινόταν και δεν έβρισκα τον χρόνο να τον ετοιμάσω. τελικά χθες τα[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΤώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΔεν ξέρω αν ο τίτλος σας προϊδεάζει για το τι θα διαβάσετε πιο κάτω, αλλά η φωτογραφία σίγουρα θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα, αφού ως γνωστόν μια εικόνα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 3/4 του ποτηριού σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη πια Θεσσαλονίκη! Τα χιόνια λιώνουν, η Καθαρή Δευτέρα έγινε παρελθόν και εμείς επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500γρμ Σιμιγδάλι χοντρό 500γρμ Ζάχαρη 100γρμ Φιλέ αμυγδάλου 250ml Ελαιόλαδο 1lt Νερό Σκόνη κανέλας Εκτέλεση Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα το αφήνουμε[...]
Καθαρή Δευτέρα σήμερα και σας έχω μια συνταγή για γλυκό. Συνοδεύει άριστα το σαρακοστιανό τραπέζι, με λίγα υλικά, εύκολη στην παρασκευή και γρήγορη. χαλβάς με[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.gr