μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | μαρσμελοους με σοκολατα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χαλβας Σιμιγδαλενιος

Οδηγιες

Υλικά 500γρμ Σιμιγδάλι χοντρό 500γρμ Ζάχαρη 100γρμ Φιλέ αμυγδάλου 250ml Ελαιόλαδο 1lt Νερό Σκόνη κανέλας Εκτέλεση Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα το αφήνουμε να κάψει, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι απορροφήσει το λάδι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύομε μέχρι το μείγμα μας να καραμελώσει. Συμπληρώνουμε το νερό με προσοχή και ανακατεύομε, σε αυτό το σημείο καλό είναι να έχετε βγάλει τη κατσαρόλα από τη φωτιά. Αφού συμπληρώσετε όλο το νερό βάζετε και πάλι τη κατσαρόλα στη φωτιά. Όταν ο χαλβάς αρχίσει να χυλώνει συμπληρώνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε συνεχόμενα μέχρις ότου ο χαλβάς αρχίζει να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Σερβίρετε σε μπολ με κανέλα από πάνω.

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με φρούταΟχι
  • VeganΝαι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία