Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά 500γρμ Σιμιγδάλι χοντρό 500γρμ Ζάχαρη 100γρμ Φιλέ αμυγδάλου 250ml Ελαιόλαδο 1lt Νερό Σκόνη κανέλας Εκτέλεση Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα το αφήνουμε να κάψει, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι απορροφήσει το λάδι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύομε μέχρι το μείγμα μ [...]