Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 170 συνταγές
Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 3 μελιτζάνες φλάσκες (περίπου 700 γρ.) 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 3-4 μέτριες, ώριμες[...]
Πηγή: gastronomos.gr25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 κιλό πράσινα σπαράγγια 100[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈχω φυτέψει στον κήπο δυο ρίζες μόνο απ’ αυτές. Αλλά είναι αρκετές για όλη τη χρονιά. Χρησιμοποιούνται σε σάλτσες, σε φαγητά, αν σας αρέσουνε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr500 γρ. σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 2 μελιτζάνες φλάσκες 4 μέτριες, ώριμες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι νόστιμη και πάρα πολύ εύκολη. Τι χρειαζόμαστε: 1 γάλα εβεπορέ 1 εβαπορέ νερό 2 κουτιά πτι-μπερ 5 κ.σ. κορν φλάουρ 9 κ.σ. ζάχαρη 250 γρ μαργαρίνη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑνάμεικτη παστούλα που κανείς δεν θα πει "όχι"... Τι χρειαζόμαστε: 1 Παντεσπάνι Γέμιση με λιωμένη κουβερτούρα Σιρόπι 1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη Γλάσο 250 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι το τέλειο γλυκάκι για τους σοκολατόπληκτους!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 2 κουτιά εβαπορέ μεγάλα 5 κουτ. σούπας ζάχαρη 5 κοφτές κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr