Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά 8-10 αγκινάρες 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα λίγο άνιθο 1 λεμόνι το χυμό λάδι αλάτι - πιπέρι
Πηγή: greekmasa.grΥλικά αγκινάρες: 6 μετρίου μεγέθους λεμόνι: 1 (ο χυμός του) κρεμμυδάκια: 250 γρ., φρέσκα αρακάς: 500 γρ., ψιλός άνηθος: 1 ματσάκι, ψιλοκομμένος καρότα: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια πολύ ωραία και νόστιμη συνταγή με αγκινάρες γεμιστές με κιμά, καλυμμένες από μία κρέμα γιαουρτιού και όχι μπεσαμέλ! Μπορούν να σερβιριστούν στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 8 αγκινάρες 2 λεμόνια μικρά αλάτι Εκτέλεση συνταγής: Κόβουμε ολόκληρο το κοτσάνι από την αγκινάρα. Εάν είναι τρυφερό αφήνουμε 2-3 δάχτυλα. Αφαιρούμε όλα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 10 αγκινάρες 2 λεμόνια (το χυμό τους) 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά 2 κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο μαζί με 6 κ.σ. νερό ή σκέτο νερό (για να κολλήσει η[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ αγκινάρα είναι ένα νοστιμότατο λαχανικό, αλλά ταυτόχρονα και φάρμακο για τον οργανισμό μας. Πρόκειται για μια από τις πιο θρεπτικές και υγιεινές τροφές και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικα 4 μεγαλες αγκιναρες 4 αυγα αλατι ελαιολαδο για το τηγανι Εκτελεση Διαλεγουμε και αγοραζουμε 4 μεγαλες αγκιναρες. Κοβουμε το κοτσανι και το ξεφλουδιζουμε[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά 600 γρ. αγκινάρες 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 500 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 1 φλιτζάνι ζωμό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (20 κομμάτια) : Υλικά για 20 κομμάτια 10 αγκινάρες χυμό 2 λεμονιών 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 2 αυγά χτυπημένα 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: yumyum.grΤι χρειαζόμαστε: 6 μεγαλες αγκινάρες 1/2 κιλο κιμά 1/2 νεροποτηρο λάδι 1 μεγαλο κρεμμύδι αλατι, πιπερι Καθαριζουμε, πλενουμε και κοβουμε σε κομματια τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΤΖΙΟΥΝΤΊΑ Ακόμη μια ασυνήθιστη - πάντα για τα ελληνικά δεδομένα - συνταγή με αγκινάρες. Οι αγκινάρες αλά τζιουντία ( carciofi alla giudia ) είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑγκιναρούλες φρέσκες πήρα προχθές και αφού τις καλοκαθάρισα, σκεφτόμουν τι να τις κάνω! Είναι λίγο επίπονη η διαδικασία τους αλλά δεν συγκρίνονται ούτε σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣε τούτη τη συνταγή από την Τήνο, η ξινουλή σάλτσα συμπληρώνει τη γλύκα της αγκινάρας. Το πιάτο παραδοσιακά μαγειρεύεται μαζί με φρέσκα κουκιά. Σερβίρεται σαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνήκουν στα κηπευτικά που τρώγονται με χίλιους τρόπους: από ωμά ως και συνδυασμένα με κάθε είδους γέμιση, όπως τυρί, λαχανικά, κιμά, ζυμαρικά... Μπορεί το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Αγκινάρες 10 μικρές Λεμόνι 3-4 κουταλιές σούπας μόνο τον χυμό του Αλεύρι 1 φλυτζάνι τσαγιού Αυγά 2 (μόνο τους κρόκους) Αυγό 1 (μόνο το ασπράδι του)[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά: Αγκινάρες καθαρισμένες Λεμόνι Ξύδι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζονται και βράζονται σε νερό με αλάτι, στο οποίο προσθέτετε λίγο λεμόνι και ξύδι. Αφού[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr8 αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκιες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤώρα την άνοιξη είναι η εποχή της αγκινάρας, ας την αξιοποιήσουμε λοιπόν με κάθε τρόπο. Υλικά (για 3-4 μερίδες) : 3-4 αγκινάρες 300 γρ. ρύζι καρολίνα 2-3[...]
Πηγή: greekmasa.gr