Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠεντανόσιμα πιροσκί χωρίς να είναι καθόλου λαδερά με πολλά πολλά νόστιμα και ιδιαίτερα είδη γέμισης. Με πατάτα, με λουκανικάκια Φρανκφούρτης και τυρί ή[...]
Πηγή: magiacook.grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό χοιρινό, 1 κιλό φασολάκια, ½ φλ. λάδι (αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο) 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λεπτές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες 2 μέτρια κρεμμύδια χοντροκομμένα 2 σκλήθρες σκόρδο κομμένες στην μέση 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 250ml ½ κύβο λαχανικών 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΝΙΦΑΣΙΈΝ (AUBERGINES 'A LA BONIFACIENNE - I MIRIZANI) Το Bonifacio είναι μία γραφική κωμόπολη, σκαρφαλωμένη επάνω στις βραχώδεις πλαγιές ενός[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grγια τα σνιτσελάκια 6 σνίτσελ χοιρινά κομμένα στη μέση 2-3 αυγά 2 φλιτζ. φρυγανιά (περίπου) 1 φλιτζ. αλεύρι (περίπου) 3 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη ελαιόλαδο ή[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίδατε τι ωραίο χρώμα έχουν οι πατατούλες μου? Έχουν μαγειρευτεί μέσα σε μπόλικο κόκκινο κρασάκι, έχουν πασπαλιστεί με διάφορα μπαχαρικά-αρωματικά και κυρίως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για την ζύμη 250 ml νερό 375 μλ λάδι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο περίπου 25 γραμμάρια μαγιά (3 φακελάκια από αυτά τα έτοιμα που είναι τα 3 μαζί) ένα κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 6 άτομα 6,7 Αγκινάρες καθαρισμένες όπως οι πατάτες Μισό νεροπότηρο ηλιέλαιο Ελαιόλαδο 6 Φιλέτα κοτόπουλου Ψιλοκομμένο δεντρολίβανο 15 κρεμμύδια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com