Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 4 φρέσκες τορτίγιες καλαμποκιού (εναλλακτικά, νάτσος) 360 γρ. κόκκινο μαρούλι (λέγεται και «φύλλα βαλανιδιάς») 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια σούπα που μπορεί να γίνει με κατεψυγμένο αρακά, αλλά αν την κάνετε με τον ολόφρεσκο αρακά της άνοιξης, η γεύση πραγματικά θα είναι διαφορετική. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕντυπωσιακή βελούδινη κρέμα από ολόφρεσκο αρακά σερβίρεται με άγρια και γευστικά μανιτάρια. Ένας ξεχωριστός τρόπος να βάλεις περισσότερα λαχανικά στο τραπέζι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά φασολάκια στρογγυλά: 1 κιλό μοσχάρι γάλακτος: 1 κιλό, κομμένο σε κύβους πατάτες: 2-3 καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια λευκό κρασί: 100 ml ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αρακάς: 500 γρ. μοσχαράκι γάλακτος, κομμένο σε μερίδες: 1 κιλό κρεμμυδάκια: 300 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη: 500 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζανιού σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4 μερίδες) : 3/4 lt ζωμός κρέατος 500 γρ. αρακάς 20 γρ. ανθός αραβοσίτου 1/8 lt κρεμά γάλακτος 1/5 lt σαμπάνια αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι Η συνταγή[...]
Πηγή: yumyum.grΤο τουρλού είναι από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά πιάτα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι το ανακάλυψα σε μεγάλη ηλικία, ένα καλοκαίρι στη Γαλλία, όταν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grυλικά 500 γρ. ανθότυρο ή φρέσκια μυζήθρα 100 γρ. φέτα 1/2 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος 5 φύλλα ζελατίνας 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (το λευκό τμήμα) 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 125 ml κρέμα γάλακτος 30 γραμμάρια βούτυρο αλάτι και πιπέρι 600 γραμμάρια πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.gr1 μικρή άσπρη φραντζόλα 250 γρ. αρακά αλάτι και πιπέρι 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Βγάζετε τη κόρα του ψωμιού και το κόβετε κατά μήκος σε 5[...]
Πηγή: ucook.gr/cook(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ½ φλιτζ. τριμμένο[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο μουσακάς (μου) σερβιριζόταν ανέκαθεν με εμπειρίες. Μία από αυτές, θα σας την διηγηθώ. Κάποτε ήμουνα καλεσμένη σε δείπνο κυρίας[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικα 1 πακετο μακαρονια 1 φλυτζανι αρακα ψιλο,extra fine 10 φετες μπεικον ψιλοκομμενο 1 μεγαλο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο 350ml κρεμα γαλακτος 2 κουτ.σουπας[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr